Cadouri pentru viitoare mămici: Idei practice și creative cu care să le surprinzi

Venirea pe lume a unui copil nu poate să fie decât un minunat prilej de bucurie! Dacă ai în familie sau în grupul de prieteni o viitoare mămică, trebuie să îi arăți iubirea ta printr-un cadou potrivit, pe care să îl folosească și de care să se bucure cu adevărat.

 

În cazul în care ești în căutarea unui cadou perfect pentru o femeie însărcinată, ar trebui să știi că cele mai bune cadouri sunt, în același timp și funcționale și drăguțe. Fie că este vorba despre produse cosmetice cu care să se răsfețe, accesorii pentru calmarea stresului sau haine foarte confortabile - toate pot reprezenta cadoul sau o parte din darul potrivit pentru o viitoare mămică. 

 

Parcurge articolul prezent și bucură-te de idei creative și utile! Pune în practică ce consideri adecvat, dar ține cont, în primul rând, de nevoile pe care le poate avea o femeie gravidă și vino în întâmpinarea lor!



Cuprins

  • 1. Idei practice de cadouri pentru viitoare mămici

  • 2. Idei creative de cadouri pentru viitoare mămici

 

1. Idei practice de cadouri pentru viitoare mămici

Fiecare viitoare mămică are o listă în care trece toate aspectele importante și toate obiectele necesare pentru atunci când va veni ziua cea mare. Pe aceasta se pot afla și următoarele lucruri, tocmai de aceea, dacă vrei să îi oferi un cadou care să o bucure cu adevărat, o poți surprinde cu unul dintre aceste articole:

 

  • Geantă de schimb pentru bebe 

 

Fiecare viitoare mămică va avea nevoie de o geantă de schimb pentru a ține într-un singur loc scutecele, șervețelele umede, schimburile pentru cel mic, jucării micuțe și multe alte lucruri. Caută o geantă de plimbare elegantă, care să se potrivească și cu outfiturile pe care aceasta le poartă sau în ton cu căruciorul și asigură-te că este destul de bine compartimentată, astfel încât să poată fi folosită în de cât mai multe ori. 

 

Eventual, poți căuta o geantă care să aibă un compartiment termic separat în care să poată fi pusă sticla cu lapte și să se mențină caldă. 

 

  • Pernă specială pentru femeile gravide 

 

Pentru a se putea odihni cât mai bine, există perne speciale pentru viitoarele mămică și sunt cunoscute drept „Perne pentru gravide”. Oferindu-i suport lombar și asigurându-i confortul mămicii pe parcursul nopții, datorită felului în care este creată, acest accesoriu este total necesar, mai ales în perioada în care burtica a crescut destul de mult. 

 

  • Carte de colorat antistres 

 

Este cunoscut faptul că femeile însărcinate pot fi, uneori, ușor vulnerabile, din cauza schimbărilor hormonale prin care trec. Astfel, un cadou practic poate fi reprezentat de o carte de colorat antistres specială pentru viitoarele mămici.  

 

2. Idei creative de cadouri pentru viitoare mămici

 

Pe lângă cele practice, pentru viitoarele mămici există o serie de cadouri creative și interactive, care cu siguranță o vor fascina și pe care le va folosi cu plăcere. Printre acestea se pot afla și următoarele variante:

 

  • Produse de îngrijire personală 

 

Femeile însărcinate trec adesea prin etapa în care trebuie să ia la filtrat produsele pe care obișnuiau să le folosească, deoarece multe dintre ele ar fi mai bine să fie evitate pe parcursul sarcinii. Astfel, îi poți veni în ajutor cu un set de igienă complet care să conțină ingrediente potrivite și deloc dăunătoare pe parcursul sarcinii. Alege diverse arome care știi că îi plac și surprinde-o pe viitoarea mămică, oferindu-i un set complet de răsfăț binemeritat. Combină produsele în așa fel încât să vină în întâmpinarea nevoilor ei. 

 

  •  O agendă de sarcină personalizată 

 

Un fel de jurnal în care viitoarea mămică să treacă zilnic experiențele și să noteze parcursul sarcinii. Câteva gânduri notate într-o agendă pe care ulterior i-o poate face cadoul copilui pentru a descoperi aventurile mamei sale de când era încă bebeluș.  



  • Ramă foto 

 

Ecografiile, cu siguranță, vor fi puse la loc de cinste. Astfel, de ce să nu profiți de acest lucru și să îi oferi o ramă foto sau un șir de rame foto în care să poată pune toate radiografiile cu procesul de creștere a bebelușului. De asemenea, un kit pentru mulajul amprentei bebelușului va fi un cadou la fel de nimerit și creativ, pe care orice mămică îl va prețui chiar și peste ani de zile.



Acum că ai aflat de la echipa Babyneeds care pot fi câteva dintre variantele potrivite de cadouri pentru viitoarele mămici, alege ceea ce consideri adecvat și surprinde-o cu ceva util!

Sursă foto: Unsplash.com 

Articole recente: