Scaune auto isofix

(489 produse)

Scaune auto isofix

(489 produse)

Scaune auto isofix - 489 produse cu preturi intre 278.99 lei si 3689 lei

Scaun auto isofix - asigura-te ca bebe este in siguranta tot timpul 

Daca ai un bebelus, in mod cert iti doresti ca el sa fie in siguranta intotdeauna, indiferent unde se afla. Astfel, atunci cand vine vorba despre transportul cu masina personala, trebuie neaparat sa te interesezi cu privire la scaune auto isofix, care sa nu te dezamageasca. Acest model de scaun auto este popular in randul parintilor, deoarece ofera o multime de avantaje care nu pot fi trecute cu vederea.

Intereseaza-te cu privire la modelele de la Babyneeds si alege-l pe cel care consideri ca se potriveste cerintelor tale si design-ului masinii!

Scaun auto isofix pentru copiii cu greutate intre 0-36 kg: alege produsul potrivit pentru prichindelul tau

Daca te afli in cautarea unui scaun auto isofix pentru bebe, trebuie sa stii ca aici gasesti modele ideale pentru copiii cu greutatea cuprinsa intre 0-36 kg, 9-36 kg sau 15-36 kg, in diverse culori, cu pozitie de somn, rotative la 360 de grade si cu numeroase alte caracteristici. Oferta magazinului nostru este una extrem de variata si de bogata, astfel incat fiecare parinte in parte sa gaseasca aici tot ceea ce isi doreste.

De asemenea, pe site exista si multe inaltatoare pentru scaunele auto isofix, pentru ca tu sa poti achizitiona din acelasi loc toate produsele necesare. Raportul calitate-pret este intotdeauna unul corect, avand in vedere durabilitatea si beneficiile oferite. Astfel, orice parinte care vrea sa aleaga produse calitative pentru copil, poate opta cu incredere pentru un model din aceasta categorie.

Ce inseamna un scaun auto isofix?

Scaun care vine cu sistemul Isofix incorporat si reprezinta cel mai sigur sistem prin care se poate prinde scaunul auto al copilului in masina.

Ce diferenta este intre scaunul auto isofix si celelalte?

La scaunul cu sistem Isofix nu este nevoie ca acesta sa se ancoreze cu centurile masinii.

Cum alegem scaun auto isofix pentru copii?

In functie de categoria de varsta si daca masina este prevazuta cu componenta de care se poate prinde sistemul.