Bebe la Masa - 2537 produse cu preturi intre 0.99 lei si 1950 lei

Cand vine vorba de mancare, bebelusul familei trebuie sa aiba parte de toate conditiile posibile pentru ca alimentatia sa sa fie corecta, echilibrata si sanatoasa. Dar inainte de orice fel de mancare, pe care mami si tati o adapteaza in functie de varsta micutului, trebuie ca mezinul familiei sa aiba un loc al sau pe care sa stea si vesela speciala pentru el.

La magazinul nostru online destinat bebelusilor, parintii pot gasi absolut orice produs necesar in momentul hranirii prichindelului, iar printre acestea se numara urmatoarele:

 

  • Scaune pentru masa. Tipurile de scaun pentru bebelusi sunt variate, precum scaun booster, scaun din lemn, scaun fix, scaun multifunctional si scaun reglabil.
  • Canute, boluri si tacamuri. Vesela speciala pentru micutii aflati in momentul mesei este alcatuita din toate aceste elemente, colorate, micute si rezistente, gata sa fie folosite pentru hranirea bebelusilor.

Prepararea alimentelor si hranirea micutului

Inainte ca micutul sa fie hranit, mancarea trebuie sa fie preparata cu multa grija si atentie, din alimente proaspete si pastrate in conditii sanitare, deoarece bebelusii sunt in crestere si sunt foarte sensibili. Toate produsele pentru prepararea mancarii si hranirea micutilor sunt asigurate la cea mai buna calitate de toti producatorii nostrii si la un pret ieftin. Aceste tipuri de produse sunt urmatoarele:

 

  • Instrumente pentru prepararea hranei
  • Incalzitoare pentru biberoane
  • Sterilizatoare
  • Biberoane
  • Suzete
  • Tetine

Produsele ieftine pentru prepararea hranei, precum diverse recipiente pentru mancare sau de stocare/dozare lapte, de cantare de bucatarie sau de electronice, precum roboti de bucatarie, blendere si mixere, incalzitoare de biberoane si sterilizatoare, sunt perfecte pentru usurarea muncii repetitive inainte de masa micutului. Biberoanele si suzetele sunt folosite pentru hranirea, respectiv dupa hranirea micutului, fiind modalitatea ca micutul sa primeasca toti nutrientii si toata atentia de care are nevoie.

Pastrarea hranei micutului in conditii optime cu recipientele din magazinul nostru online

Hrana micutului trebuie pastrata in recipiente speciale, atunci cand acesta trebuie sa plece intr-o calatorie sau pur si simplu pentru simpla plimbare de seara. Aceste produse care fac parte din oferta noastra sunt urmatoarele:

  • Gentute termoizolante
  • Termosuri

Simple si eficiente, aceste produse ii ajuta enorm pe mami si tati sa ii ofere cele mai bune conditii de crestere prichindelului lor, pentru ca acesta sa ajunga voinic si sanatos.