Accesorii plimbare

(995 produse)

Accesorii plimbare

(995 produse)

Accesorii Plimbare - 995 produse cu preturi intre 8 lei si 11474 lei

Indiferent de varsta pe care o are copilul dumneavoastra, deplasarile zilnice in aer liber ii sunt prielnice pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa. Pentru bebelusi, in mod special, este foarte important transportul in siguranta, fie ca este vorba de o plimbare cu caruciorul echipat cu toate accesoriile utile, fie de una in masina, intr-un scaun auto pentru bebe, la care se poate adauga o husa de protectie speciala din bumbac sau alte materiale.

 

Magazinul nostru va pune la dispozitie accesoriile pentru plimbarea in siguranta a bebelusilor, care includ si diverse componente pentru carucioare: husa universala si umbrela de ploaie, suport de paharr, copertina care-l va proteja pe cel mic de razele puternice ale soarelui, seturi de centuri speciale pentru carut, etc.

 

Protectia pentru scaunul auto si alte accesorii pentru plimbarea cu bebelusul – de nelipsit, indiferent de destinatie

 

Atunci cand plecati la plimbare, iar cel mic se afla in carucior, este usor sa ii acordati protectia impotriva soarelui, ploii si vantului cu ajutorul unui parasolar universal sau a unei copertine. Tot un asemenea obiect, de data aceasta auto, este util pentru bebe si cand il transportati cu masina, pentru a nu fi deranjat de lumina puternica.

Pentru deplasarile cu autoturismul, este bine sa stiti ca va puteti baza pe utilitatea protectiilor de scaune auto sau a huselor. In masina, mai ales pe distante mai lungi, cei mici se plictisesc, vor sa se joace si sa manance. Ca sa protejati in mod eficient interiorul de murdarie si pentru ca banchetele sa nu sufere din pricina scaunului auto pentru copii, protectiile si husele sunt deosebit de utile. Cele din magazinul nostru sunt realizate din materiale durabile, de buna calitate, prezinta suprafete antialunecare, dar si buzunare frontale si/sau laterale pentru ca cei mici sa iti puna jucariile. Husa de protectie nu impiedica utilizarea centurii de siguranta si nici montarea bazei universale sau semi-universale isofix destinata scaunului auto pentru copil.

Noi va  punem la dispozitie mai multe modele de protectii pentru scaune auto, in diverse marimi, tipuri de materiale si variante de culoare. De asemenea, pentru cele mai sigure si frumoase plimbari, poti alege dintr-o multime de accesorii pentru bebelusi, numai bune de folosit atat in masina, cat si la carucior.

 

1. Care sunt cele mai populare accesorii pentru carucioare pentru bebelusi?

Cele mai populare accesorii pentru carucioare includ umbrelele de soare, organizatoarele pentru carucioare, pelerinele de ploaie si suporturile pentru biberon.

2. Sunt toate accesorii carucioare universale sau trebuie sa fiu atent sa le potrivesc cu modelul meu de carucior?

Majoritatea accesoriilor pentru carucioare sunt universale si potrivite pentru majoritatea modelelor de carucioare. Cu toate acestea, este intotdeauna recomandat sa verificati inainte daca accesorii, cum ar fi adaptoarele pentru scaun auto, se potrivesc cu modelul dumneavoastra de carucior.

3. Sunt disponibile accesorii pentru carucioare care pot fi folosite si dupa ce bebelusul meu creste?

Da, exista multe accesorii pentru carucioare care pot fi folosite pe masura ce bebelusul dumneavoastra creste. Acestea includ suporturi pentru copii mai mari, precum si accesorii pentru a adauga mai multa depozitare sau confort.

4. Cum pot sa curat si sa intretin accesorii carucioare?

Majoritatea accesorilor pentru carucioare se pot curata cu o carpa umeda si sapun sau cu un produs de curatare pentru bebelusi. Este important sa urmati instructiunile producatorului pentru a evita deteriorarea sau uzarea prematura a materialelor.