Balansoare si Leagane

(308 produse)

Balansoare si Leagane

(308 produse)

1-60 din 308 produse

Balansoare si Leagane - 308 produse cu preturi intre 83 lei si 2995 lei

Balansoar pentru bebe - un loc sigur si confortabil pentru nou nascuti

Momentele petrecute cu cei mici sunt un aspect esential din viata parintilor si a bebelusului, pentru ca ele contribuie la dezvoltarea armonioasa. Din acest motiv, parintii trebuie sa ofere celui mic un spatiu in care sa se simta in largul lui, unde poate sa creasca si sa se dezvolte. Un balansoar sau un leagan poate fi una dintre variantele ideale pentru acest lucru. Magazinul nostru online ofera o diversitate de modele la preturi variate, care vor veni in intampinarea parintilor dornici de a crea amintiri de neuitat si momente de relaxare.

Balansoare pentru bebelusi - un cuibusor distractiv pentru copilasi 

Produsele din gama noastra variata de balansoare si leagane de interior sau exterior se pliaza pe nevoile parintilor si sunt create cu un design modern care ofera o sumedenie de beneficii. Ele sunt un cuibusor potrivit pentru cel mic, pentru ca ii ofera conditii excelente de relaxare, odihna si distractie. 

Leaganele pentru bebelusi au o dimensiune compacta, sunt usor de transportat, unele sunt electrice, pliabile si dotate cu melodii, jucarii si cu foarte multa protectie. Balansoarele oferite de Babyneeds au centura de siguranta, au picioare prevazute cu protectie pentru a nu aluneca si a nu zgaria podeaua, iar tapiteria este creata dintr-un material prietenos cu pielea copilasului si care il incalzeste in zilele friguroase de iarna.

Produsele din aceasta categorie vin in diferite culori potrivite pentru fiecare camera de bebelus. Venim in intampinarea parintilor cu produse de calitate superioara si preturi mereu corecte.

Care sunt cele mai bune balansoare pentru bebelusi?

Toate balansoarele bune detin in dotare mai multe trepte de viteza, o varietate de melodii pentru adormirea celui mic si posibilitatea reglarii volumului acestora. Un spatar flexibil este recomandat de catre specialisti, la fel ca un sistem sigur de prindere a celui mic.

Dupa ce criterii alegi un leagan pentru bebelusi?

Stabilitatea este primul lucru pe care ar trebui urmarit la achizitionarea unui leagan, un cadru solid asigurand siguranta celui mic. Tot pentru siguranta bebelusului, leaganul ar trebui sa fie dotat si cu un sistem de prindere al copilului. O flexibilitate cat mai mare este si ea de dorit la un leagan bun.

Cum se monteaza un leagan pentru bebelusi?

Fiecare leagan vine cu un manual cu pasi ce trebuie urmati atent. Instalarea lui nu este, insa, o sarcina dificila si poate fi dusa la bun sfarsit de oricine. Daca instructiunile sunt urmate intocmai, nu ar trebui sa apara nicio problema.

Ce caracteristici fac un balansoar pentru bebelusi functional?

In cazul balansoarelor electrice, variatia cat mai mare a gradului de balansare determina si gradul de utilitate pe care il are produsul. La fel si alte caracteristici ce ajuta in procesul de adormire a copilului precum muzica, bara de jucarii interactiva sau plasa de tantari care nu lasa sa ii fie perturbat somnul. In cazul celor manuale, o flexibilitate cat mai mare este necesara, dar si o stabilitate proportionala.