Jucarii Lego

(457 produse)

Jucarii Lego

(457 produse)

Lego - 457 produse cu preturi intre 38.9 lei si 2499.99 lei

Un lucru e cert: jucariile Lego sunt cele mai cunoscute si apreciate din intreaga lume. Primele caramizi Lego erau construite din lemn, apoi din plastic. Acum, exista o varietate impresionanta de piese de acest tip cu care orice copil poate forma diverse obiecte, dezvoltandu-le creativitatea.

 

Jucarii Lego – universul creativ al copilariei

 

Jocurile de tip Lego sunt fascinante si implica folosirea nu doar a dibaciei, ci, mai ales, a imaginatiei. Se poate construi orice din aceste piese, iar daca va numarati printre acei parinti carora le place sa se joace cu cei mici, ei bine, cu siguranta, veti fi prinsi in aceasta activitate. Atat baietii, cat si fetele sunt incantati de masinutele, personajele si multe alte lucruri care pot fi create de micuti.

 

Se pare ca beneficiile jucariilor Lego au fost dovedite stiintific. Pe de o parte, sunt amintite avantajele relationale pe care piesele si accesoriile le aduc in viata copiilor si parintilor. De cealalta parte, sunt utile pentru cei mici, ajutandu-i sa isi dezvolte abilitatile motrice, matematice si cele de orientare spatiala, gandirea creativa, limbajul, etc.

 

Desi multi cred ca piesele de Lego sunt caracteristice jocurilor copilariei, folosirea lor este destinata persoanelor de toate varstele care cred in invatarea prin joc. In ceea ce priveste pretul, magazinul nostru online va pune la dispozitie variante accesibile oricarui buzunar, de la variante pentru bebelusi sau copii de 3 ani, pana la ansambluri mai complicate, destinate prichindeilor ceva mai mari. Oferiti-le puiutilor dumneavoastra, sansa de a le pune imaginatia in miscare, creand diverse forme.