Perne multifunctionale gravide

(215 produse)

Perne multifunctionale gravide

(215 produse)

1-60 din 215 produse

Perne multifunctionale gravide - 215 produse cu preturi intre 34 lei si 699 lei

Atat pe durata sarcinii, cat si in perioada de dupa nastere, mamicile au nevoie de confort. De aceea, este important sa gasiti produsele care va pot veni in ajutor in astfel de clipe. Perna multifunctionala poate fi folosita in mai multe situatii si, din acest motiv, reprezinta un obiect pe care il puteti utiliza pentru o lunga perioada de timp. Este o alegere excelenta, deoarece o puteti folosi atat pentru a va odihni in pozitii comode, cat si pentru a sprijini sau alapta bebelusul. Pozitiile corecte sunt esentiale, pentru a va simti relaxata si pentru a nu va solicita corpul in mod excesiv. In sarcina, acest accesoriu va va ajuta sa scapati de dureri si sa aveti o circulatie sanguina optima, iar, dupa aceea, bebe se va bucura sa aiba un suport atunci cand e la masa sau cand invata sa stea in sezut.

 

Perna multifunctionala pentru gravide sau proaspete mamici - accesoriul de care nu stiati ca aveti nevoie

 

Perna multifunctionala poate avea diferite forme – in forma cifrei 6 sau in forma literelor C, G, I, L sau U. Indiferent de modelul pe care il veti alege, nu uitati sa luati in calcul materialul, producatorul, culoarea, dimensiunile, pretul, varsta pentru care este recomandata perna respectiva, dar si caracteristicile suplimentare pe care le are. Analizati cu atentie magazinul nostru online si, cu siguranta, veti gasi o multitudine de variante originale si inedite, care sa va ofere exact ceea ce aveti nevoie. Fie ca va doriti o perna pentru gravide, fie ca o veti utiliza doar pentru alaptare, este imposibil sa nu gasisti un produs care sa satisfaca toate cerintele pe care le aveti!

1. Care sunt avantajele utilizarii pernei multifunctionale in timpul sarcinii?

Perna multifunctionala poate oferi suport suplimentar si confort pentru oamenii gravizi in timpul somnului, al alaptarii sau al relaxarii atunci cand sunt asezati in sezut. De asemenea, poate ajuta la imbunatatirea circulatiei si la reducerea presiunii asupra corpului.

2. Cate functii are perna multifunctionala pentru gravide?

Perna multifunctionala poate avea mai multe functii, dar cele mai comune includ suport pentru burta si spate, in timpul somnului, precum si sustinere pentru bebelus in timpul alaptarii.

3. Este perna multifunctionala utilizabila doar in timpul sarcinii sau poate fi utilizata si dupa nastere?

Perna multifunctionala poate fi utilizata atat in timpul sarcinii, cat si dupa nastere. De fapt, una dintre functiile sale este de a ajuta la pozitionarea confortabila a bebelusului in timpul alaptarii.

4. Ce materiale sunt utilizate pentru fabricarea pernei multifunctionale pentru gravide si cat de igienice sunt?

Materialele utilizate pentru fabricarea pernei multifunctionale pentru gravide variaza de la bumbac la poliester. Aceste materiale au un nivel ridicat de igiena, dar este important sa se ia in considerare curatarea regulata si schimbarea husei pentru a preveni acumularea bacteriilor sau a altor impuritati.