Tractoare copii

(37 produse)

Tractoare copii

(37 produse)

1-37 din 37 produse

Tractoare copii - 37 produse cu preturi intre 64 lei si 983 lei

Tractor pentru copii - articolul ce il va ajuta pe cel mic sa se dezvolte armonios

Tractoarele pentru copii cu pedale, acumulator, dar si alte modele similare, sunt foarte importante inca din primele zile de viata ale oricarui micut. Acestea le vor stimula creativitatea, imaginatia si vor dobandi multe alte calitati.

Parintii pot opta pentru pentru tractoare mici pentru copii sau pentru variante mai mari pentru copii, dar și pentru diverse vehicule de copii care pot fi controlate cu telecomanda, cat cel mic se distreaza. In aceasta categorie intra, pe langa tractoarele de copii cu pedale, confectionate din materiale rezistente si de inalta calitate, foarte apreciate de cei mici, si ATV-urile pentru copii.

Odata ce micutul tau descopera farmecul unui tractor mare cu pedale și remorca pentru copii, va putea sa-si imagineze, spre exemplu, ca este un fermier si ca lucreaza pe camp. In acest fel, ii incurajezi creativitatea. De asemenea, tractorul de copii mici, respectiv cel electric, il va ajuta sa isi dezvolte abilitatile motorii fine, precum coordonarea dintre maini si ochi, precizia si dexteritatea.

Tractor electric pentru copii - asigura distractie si voie buna de dimineata pana seara

Tractorul electric pentru copii cu remorca, pedale, dar si restul modelelor disponibile pe site-ul nostru la un pret excelent, sunt niste articole ce ii vor permite micutului sa invete mai multe lucruri despre lumea inconjuratoare. In acest caz, un tractor cu remorca pentru copii, o motocicleta pentru copii sau un alt tip de masinuta ii vor starni curiozitatea. Mai mult decat atat, daca cel mic are prieteni care isi doresc si ei sa se joace cu tractorul pentru copii mici, va avea ocazia de a-si imbunatati abilitatile sociale.

Pe site-ul nostru vei gasi o gama variata de tractoare pentru copii electrice si masinute electrice pentru copii la preturi atractive. Arunca o privire peste tractoarele de copii cu cupa, pedale și remorca, disponibile pe Babyneeds.ro, si selecteaza noul partener de joaca al micutului tau! 

1. Ce materiale sunt utilizate pentru a fabrica un tractor de jucarie?

Un tractor de jucarie poate fi fabricat din plastic sau metal si poate avea anumite piese textile pentru a spori atractivitatea.

2. Ce dimensiuni ar trebui sa aiba un tractor de jucarie pentru copii de varsta mica?

Pentru copiii de varsta mica, un tractor de jucarie ar trebui sa fie de dimensiuni medii sau mici si sa fie usor de manevrat pentru a evita accidentele.

3. Care sunt caracteristicile de siguranta ce trebuie luate in considerare la alegerea unui tractor de jucarie?

Cand alegeti un tractor de jucarie pentru copilul dvs., asigurati-va ca acesta este fabricat din materiale non-toxice, ca nu are piese mici care pot fi inghitite si ca nu prezinta nicio taietura sau colturi ascutite.

4. Ce beneficii pot avea copiii prin jocul cu un tractor de jucarie?

Jocul cu un tractor de jucarie poate ajuta copiii sa dezvolte coordonarea mana-ochi, sa invete concepte matematice si fizice simple, sa isi dezvolte imaginatia si creativitatea, si sa se bucure de ore intregi de distractie.