Kit-uri amprenta mulaj

(65 produse)

Kit-uri amprenta mulaj

(65 produse)

1-60 din 65 produse

Kit-uri Amprenta Mulaj - 65 produse cu preturi intre 21.99 lei si 155 lei

Set pentru amprenta lui bebe - ideal pentru a pastra amintiri de neuitat

Venirea pe lume a bebelusului este cel mai special si emotionant eveniment din viata fiecarui parinte. Pentru ca stim cat de mult iti doresti sa pastrezi amintirile vii cu inceputul vietii bebelusului tau, magazinul nostru, BabyNeeds, iti pune la dispozitie seturi si kit-uri cu amprenta de mulaj pentru manuta sau piciorusul puiului tau. Punem pret pe cel mai special eveniment din viata ta si ne dorim sa ramai cu amintiri de neuitat, cu ajutorul unui set de mulaj cu amprenta lui bebe. Consulta catalogul nostru online si alege un model deosebit de set de amprente pentru bebelusi.

Kit pentru mulajul amprentei lui bebe - un cadou special pentru parinti

Kit-ul pentru mulajul amprentei lui bebe poate fi o idee de cadou inedita pentru parinti. De asemenea, pe langa setul sau rama cu amprentele lui bebe, de care se vor bucura fiecare mamica si tatic, cel mic va adora jucariile si cadourile pentru copii de la BabyNeeds. Alege sa oferi un cadou de neuitat, precum kit-urile sau seturile pentru mulajul amprentelor bebelusilor, fie ca este sub forma de rama foto, cutie sau caiet.

Pe langa mulajul amprentelor bebelusilor ce se poate realiza cu ajutorul kit-urilor de amprenta ce contin un material de amprentare organic, mai poti alege si un set de mulaj cu cerneala care este non-toxic si este ideal pentru a fi pastrat intr-o rama foto. De asemenea, am pregatit pentru tine si globurile de Craciun ce vor contine amprenta bebelusilor, acestea fiind cadouri de neuitat pentru toti parintii.

Acum este momentul sa alegi si tu un cadou exceptional, precum un kit pentru mulajul amprentei lui bebe si sa oferi un cadou memorabil, pentru intreaga viata!

1. Ce este un set de amprenta bebe?

Un set de amprenta bebe este un kit care contine argila speciala si o rama pentru a realiza o amprenta a mainii sau piciorului bebelusului. Aceasta amprenta poate fi pastrata ca amintire sau folosita pentru a crea bijuterii sau alte obiecte personalizate.

2. Cate tipuri de seturi de amprenta bebe exista?

Exista doua tipuri principale de seturi de amprenta bebe: cele care folosesc argila speciala si cele care folosesc cerneala pentru a crea amprenta.

3. Cum se poate realiza o amprenta perfecta a mainii sau piciorului bebelusului?

Pentru a realiza o amprenta perfecta a mainii sau piciorului bebelusului, este important sa folositi o cantitate adecvata de argila sau cerneala si sa o presati usor pe mana sau piciorul bebelusului. De asemenea, este important sa realizati amprenta inainte ca bebelusul sa inceapa sa se miste prea mult.

4. Este sigur sa folosesc seturi de amprenta bebe la domiciliu?

Da, seturile de amprenta bebe sunt concepute sa fie sigure pentru a fi folosite la domiciliu. Totusi, este important sa urmati instructiunile din kit si sa va asigurati ca bebelusul este in siguranta in timpul procesului de realizare a amprentei.