Ham protectie

(48 produse)

Ham protectie

(48 produse)

1-48 din 48 produse

Ham Protectie - 48 produse cu preturi intre 24 lei si 260.37 lei

Ham pentru bebelusi – joaca si deplasare in siguranta, fara grija cazaturilor

Atunci cand micutul tau incepe sa faca primii pasi si renunti la a mai folosi slinguri sau marsupii ergonomice, tot ce doresti este sa il stii in siguranta, fara teama ca ar putea sa cada si sa se loveasca. Hamurile pentru bebelusi, disponibile la preturi excelente pe site-ul nostru, sunt o solutie inovativa. Acestea sunt indragite de parinti datorita modului usor de folosire si avantajelor pe care le ofera.

Confectionate din materiale de calitate si confortabile, hamurile de mers bebe il vor ajuta sa faca primii pasi in siguranta si ii vor oferi libertate, deoarece va avea manutele libere. In plus, hamul pentru mers bebe, dar si pentru copiii cu varste mai mari, este util si in timpul in care se joaca.

Ham pentru copii – care sunt avantajele acestui produs?

Hamul de mers pentru bebelusi si copii va oferi confort, sustinere si flexibilitate celui mic in timp ce se deplaseaza. Curelele sunt reglabile si pot fi ajustate in functie de inaltimea si greutatea bebelusului. De asemenea, hamul pentru copii de siguranta ii va permite celui mic sa mearga corect, iar parintele nu mai este nevoit sa se aplece pentru a-l tine de mana. De asemenea, folosind un ham premergator pentru copii si bebelusi poti uita si de grija ca micutul tau va pleca nesupravegheat in spatii aglomerate, deoarece il vei putea monitoriza fiecare miscare, fara niciun efort.

Pe langa hamurile de siguranta pentru bebelusi, tot din categoria articole de siguranta pentru bebelusi fac parte si sistemele de protectie si interfoanele si videofoanele pentru bebe. Desigur, vei avea nevoie si de o bariera de protectie pentru pat, care va impiedica cazaturile accidentare ale copilului in timpul somnului si va fi un real ajutor daca micutul tau este agitat sau are tendinta de a se misca mult in timpul somnului.