Accesorii igiena

(109 produse)

Accesorii igiena

(109 produse)

1-60 din 109 produse

Accesorii Igiena - 109 produse cu preturi intre 9.99 lei si 776.75 lei

Igiena bebelusului este una dintre cele mai importante activitati atunci cand vine vorba despre evitarea aparitiei iritatiilor sau a diverselor probleme la nivelul pielii. Tocmai de aceea, magazinul nostru va pune la dispoziția parintilor numeroase variante de accesorii, menite sa va ajute pe dumneavoastra in momentele in care va ocupati de igiena celui mic.

 

Accesorii pentru bebe: Igiena corecta a celui mic realizata acasa

 

Parintii responsabili au mereu truse special destinate ingrijirii celui mic, inca din primele luni de viata. Daca aveti nevoie sa o alcatuiti sau sa o completati pe a dumneavoastra, in magazinul nostru online veti gasi forfecute de unghii, unghiere, cosuri ermetice, galeti sau pungi pentru pampers. De asemenea, puteti opta si pentru servetele absorbante din bumbac sau puteti alege chiar si un incalzitor pentru scutecele refolosibile, pentru care veti gasi si filtre umede, atunci cand va trebui sa le inlocuiti.

 

Pentru situatiile neprevazute din timpul iesirilor in natura, mamicile pot gasi pe site-ul nostru si o penseta pentru scos capusele sau un dispozitiv care ajuta la calmarea intepaturilor de insecte si la reducerea disconfortului celui mic. Aceste accesorii sunt simplu de utilizat si nu ocupa mult spatiu, motiv pentru care pot fi purtate in geanta atunci cand iesiti la o plimbare prelungita in parc.

 

Accesoriile de igiena pentru bebe sunt la doar un click distanta si vin in ajutorul tuturor parintilor ce sunt in cautarea lor pentru a completa trusa de ingrijire a celui mic. Alegeti acum produsele potrivite si va veti bucura de calitate in schimbul unei investitii reduse!