Karturi cu pedale

(18 produse)

Karturi cu pedale

(18 produse)

1-18 din 18 produse

Karturi cu pedale - 18 produse cu preturi intre 359 lei si 1588 lei

Copiii isi formeaza personalitatea de mici si reusesc sa scoata in evidenta cu usurinta cele mai aprige pasiuni si dorinte pe care le au. Daca observati ca micutii dumneavoastra sunt interesati de condus, de masini si de jucariile mobile, va puteti orienta atentia spre un kart cu pedale. Acesta are capacitatea de a spori puterea de concentrare, atentia si reflexele celor mici, motiv pentru care reprezinta cadoul perfect pentru prichindeii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani. 

 

Kart cu pedale- Distractie garantata pentru cei mici

 

Karturile cu pedale nu sunt concepute doar pentru cei mai mari dintre copii, ci pot fi folosite cu usurinta si de catre micutii cu varste cuprinse intre 3 si 5 ani. Aceste modele sunt fabricate astfel incat sa poata sustine piticii cu greutatea de pana la 25-30 de kilograme, detin roti solide care nu fac zgomot, scaun reglabil pe trei pozitii si punte flexibila ce garanteaza faptul ca vehiculul ramane pe pamant chiar si pe suprafete denivelate.  

 

Kartul cu pedale pentru copii de 3 ani este diferit fata de cel pentru 12 ani. Cel din urma poate merge atat inainte, cat si inapoi, dispune de faruri, pneuri, volan, scaun reglabil si autocolante ce transforma aceasta jucarie mobila, simpla, intr-una extravaganta si plina de personalitate. Acest model  poate sustine prichindei ce cantaresc si 60 de kilograme.

 

Prin urmare, daca va doriti ca cei mici sa se bucure pe deplin de copilarie, luati in considerare alegerea unui kart cu pedale ce garanteaza distractie deplina si clipe pline de amuzament.