Marsupii ergonomice

(111 produse)

Marsupii ergonomice

(111 produse)

1-60 din 111 produse

Marsupii ergonomice - 111 produse cu preturi intre 71 lei si 919.08 lei

Pentru parintii care isi doresc sa aiba parte de plimbari relaxante alaturi de cel mic si apreciaza libertatea de a calatorii, magazinul nostru online pune la dispozitia dumneavoastra produse simple, elegante si usor de utilizat, la preturi accesibile, in vederea intampinarii nevoilor de zi cu zi. Marsupiul pentru bebelusi este unul dintre produsele care asigura mobilitate mamicii si un confort nou-nascutului, imbunatatind relatia parinte-copil.

Marsupiu ergonomic - sistemul de purtare perfect pentru nevoile bebelusului

Marsupiul ergonomic este un produs recomandat pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 9 ani, sustinand greutati de pana la 20 de kg, in functie de model. Parintii se pot deplasa fara dificultate in parc sau chiar pe plaja, cel mic putand fi alaptat oriunde, direct din sistemul de purtare. Cu o diversitate mare in ceea ce priveste pozitionarea, bebe are posibilitatea de a fi asezat cu fata sau spatele spre parinte, pe sold, in pozitie de alaptare sau la spate.

Datorita constructiei ergonomice in forma de M (tip broscuta) si a materialelor calitative, precum bumbacul si poliesterul, nou nascutii beneficiaza de sustinere, siguranta, confort si stabilitate, iar parintele se poate bucura de libertate de miscare in realizarea treburilor de zi cu zi. Mai mult, greutatea celui mic este distribuita corect, astfel, mamica nu va simti disconfort pe timpul purtatului.

Marsupiul port bebe este ideal si pentru zilele calduroase de vara, diferite produse de pe site-ul nostru ajutand la mentinerea unei temperaturi mai scazute a corpului. De asemenea, datorita accesoriilor precum capotina, hamurile captusite si protectia de cap, micutul este adapostit de vant sau ploaie.

Ce inseamna un marsupiu ergonomic?

Asigură un suport eficient al piciorușelor, materialul moale fiind desfășurat de la un genunchi la celălalt în principiu, asigurând poziția fiziologică de broscuță. Spatele sistemului este moale și se mulează după transformarea coloanei vertebrale. Pentru nou-născuți și copilașii mici, care nu-și țin bine capul, sistemul oferă suport suplimentar.

De la ce varsta pot folosi marsupiu ergonomic pentru bebe?

Se poate folosi de la nastere, insa pot exista si alte recomandari referitor la varsta.

Cum aleg cel mai bun marsupiu pentru bebe?

In functie de varsta, de calitatea materialului, de siguranta marsupiului, precum si de ergonomia acestuia.