Marsupii bebe

(220 produse)

Marsupii bebe

(220 produse)

1-60 din 220 produse

Marsupii ergonomice - 220 produse cu preturi intre 52 lei si 1266.21 lei

Marsupii ergonomice – varianta perfecta pentru transportarea rapida a bebelusilor

La Babyneeds.ro exista o gama variata de articole de transport pentru copii calitative, inclusiv sisteme ergonomice de purtat bebe moderne. Fiecare sistem de purtare ergonomic are o descriere completa, cu informatii despre functiile si utilitatea lui, chiar si marsupiul ergonomic 3 in 1, apreciat mai ales pentru avantajul de imbunatatire a relatiei parinte-copil.

Folosind un marsupiu ergonomic pentru non-nascut, micutul va putea fi transportat rapid dintr-un loc in altul, chiar si atunci cand este vant, ploaie sau ninsoare, datorita accesoriilor unui sistem purtare ergonomic care ofera protectie. Copilul va sta confortabil intr-un ham bebe ergonomic, in pozitia de broscuta, cat timp purtatorul realizeaza activitatile din program, deoarece un ham ergonomic bebe ofera libertate de miscare in voie.

Portbebe ergonomice – cum il alegi pe cel potrivit pentru copilul tau?

Criteriile principale care trebuie sa stea la baza deciziei de achizitie sunt varsta si greutatea copilului, intrucat este recomandat ca marsupiile ergonomice sa fie folosite de parinti cu copii pana in 9 ani si cu o greutate maxima de 20 de kg, in functie de model. Pe langa un sistem ergonomic de purtat bebelusi, slingurile sunt de un real ajutor pentru a-l supraveghea de aproape si pentru a-l alapta, in mod discret, din orice locatie. De asemenea, pe langa un marsupiu bebe ergonomic, un carucior pentru copii este binevenit pentru o plimbare in parc, asa cum poate fi si un marsupiu si port bebe pentru realizarea cumparaturilor sau a altor activitati din viata de zi cu zi.

Indiferent daca alegi un sistem ergonomic, un marsupiu sau un alt articol de transport pentru copilul tau, de la magazinul nostru online, acesta va beneficia oricum de confort, sustinere, siguranta si stabilitate.

 

Ce inseamna un marsupiu ergonomic?

Asigură un suport eficient al piciorușelor, materialul moale fiind desfășurat de la un genunchi la celălalt în principiu, asigurând poziția fiziologică de broscuță. Spatele sistemului este moale și se mulează după transformarea coloanei vertebrale. Pentru nou-născuți și copilașii mici, care nu-și țin bine capul, sistemul oferă suport suplimentar.

De la ce varsta pot folosi marsupiu ergonomic pentru bebe?

Se poate folosi de la nastere, insa pot exista si alte recomandari referitor la varsta.

Cum aleg cel mai bun marsupiu pentru bebe?

In functie de varsta, de calitatea materialului, de siguranta marsupiului, precum si de ergonomia acestuia.