Jucarii dentitie

(237 produse)

Jucarii dentitie

(237 produse)

1-60 din 237 produse

Jucarii Dentitie - 237 produse cu preturi intre 8.99 lei si 191.85 lei

Jucarii pentru dentitie – un must-have in casa oricarui parinte cu bebe

Eruptia gingivala este primul moment in care observam tot mai mult evolutia organismului bebelusului. Dar este, totodata, si un moment de durere intensa pentru cei mici. Pentru a alina aceasta durere, recomandarea este sa folosesti jucarii pentru dentitie care vor satisface intr-o masura sau alta nevoile celui mic de a calma durerea si mancarimea provocata de eruptia gingiei.

Jucarii dentitie pentru bebelusi – forme, culori si materiale diferite dintre care poti alege

Jucariile pentru gingii sunt folosite in toata lumea. Producatorii au inteles importanta lor si acum poti gasi in magazinul nostru numeroase modele: din silicon sau cauciuc natural, zornaitoare, care contin o mica jucarie de plus etc. Ai la dispozitie o gama variata de astfel de produse pentru dintii lui bebe, cum este si girafa Sophie. Ea poate deveni prietena copilului tau, in timp ce inelul de dentitie il poate ajuta atat cu durerile gingivale, cat si cu dezvoltarea motricitatii.

De asemenea, modelele refrigerante actioneaza ca un analgezic pentru calmarea durerii. Te poti folosi de o jucarie zornaitoare pentru a-i distrage atentia de la durere celui mic, insa, tot jucariie gingivale din lemn, silicon sau cauciuc natural sunt cele pe care le va prefera copilul. Fiecare dintre acestea sunt de ajutor: daca unele calmeaza durerile, in special cele din silicon sau cele din cauciuc natural, altele fac eruptia gingivala sa fie mai rapida si mai usoara – in special modelele dintr-un material mai tare, cum ar fi lemnul sau plasticul. Cerceteaza catalogul de produse Babyneeds.ro pentru a putea alege varianta ideala pentru micutul tau.