Saltele patuturi

(382 produse)

Saltele patuturi

(382 produse)

Saltele Patuturi - 382 produse cu preturi intre 57 lei si 2608.09 lei

Saltele pentru bebelusi - articole din materiale care previn reactiile alergice

Saltele pentru bebelusi sunt gandite sa ofere un mediu confortabil, sigur si optim pentru un somn de calitate. Astfel, in fabricarea acestor articole pentru camera bebelusului se pune accent pe calitatea si durabilitatea materialelor. Iti punem la dispozitie o varietate de saltele pentru copii si pentru patutul de bebe, realizate din bumbac, microfibra, tencel, plus multe alte variante care asigura un mediu curat pentru somn, mentinand pielea uscata si diminuand excesul de umiditate. In acest fel, copilul este protejat de iritatii, roseata si alte afectiuni ale pielii care sunt de obicei favorizate de transpiratia provocata in timpul somnului.

Selectia de saltele pentru patuturile bebelusilor si ale copiilor prezinta modele adecvate pentru diferite categorii de varsta, limite de greutate si dimensiuni. Asadar, ai posibilitatea sa achizitionezi online de la saltele pentru patut de 120 x 60 cm si pana la saltele pentru patut  de 140 x 70 cm.

Saltea pentru bebelus - modele pentru bebelusi si copii de la 0 luni la 9 ani

Fiecare saltea pentru bebelusi fabricata din fibre de cocos permite ventilatia sustine corect coloana vertebrala, garanteaza rezistenta la acarieni, praf, mucegai si la utilizari frecvente. Cocosul este popular pentru proprietatile sale anti-alergenice, calitate care combate riscul de reactii alergice pe pielea sensibila a copilului. De asemenea, fiecare model de saltea pentru patutul de bebe si pentru patul de copii confectionata din cocos este cunoscut pentru durabilitatea sa, pastrandu-si forma si oferind suportul perfect micutilor pe masura ce cresc. In plus, in compozitia saltelelor pentru patul copiilor si bebelusilor confectionate din cocos mai sunt utilizate si fibre de bumbac, lana sau spuma pentru un nivel superior de confort.

Mai mult decat atat, saltelele pentru patuturile de copii si bebelusi sunt prevazute cu husa detasabila si impermeabila de protectie, care mentine un mediu igienic permanent. 

1. Ce tip de saltele sunt potrivite pentru bebelusii in primele luni de viata?

In primele luni de viata, saltelele pentru bebelusi trebuie sa fie moi, elastice si sa nu contina materiale toxice sau iritante. Saltelele din spuma de poliuretan si cele din latex natural sunt cele mai recomandate.

2. Care este grosimea ideala a unei saltele pentru bebelusi?

Grosimea ideala a unei saltele pentru bebelusi este de aproximativ 8-10 centimetri. Este important sa fie suficient de groasa pentru a asigura confortul si sprijinul necesar, dar si destul de subtire pentru a fi sigura si usor de manevrat.

3. Cum se curata si se intretine o saltea pentru bebelusi?

Pentru a curata si intretine o saltea pentru bebelusi, este recomandat sa se utilizeze o perie moale si o solutie delicata de apa si sapun. Este important sa evitati folosirea de produse agresive sau clor, si sa aerisiti salteaua in mod regulat.

4. Cand ar trebui sa inlocuim o saltea pentru bebelusi?

Saltelele pentru bebelusi ar trebui inlocuite la fiecare 2-3 ani sau atunci cand se detecteaza semne de uzura, cum ar fi deformarea sau fisurile. Este important sa verificati salteaua in mod regulat pentru a asigura siguranta si confortul bebelusului dumneavoastra.