Saltele patuturi

(234 produse)

Saltele patuturi

(234 produse)

1-60 din 234 produse

Saltele patuturi - 234 produse cu preturi intre 57 lei si 1292.99 lei

In afara de multa dragoste si o dieta bine echilibrata, celalalt lucru esential de care copiii in crestere au nevoie este un somn bun, profund si odihnitor. In primele luni de viata, bebelusii petrec mai mult timp pe taramul viselor, iar un rol important in acest proces ii revine patutului. Majoritatea sunt concepute special pentru a optimiza confortul si siguranta micutilor, dar foarte putine sunt dotate cu un strat pufos. Asta inseamna ca, in calitate de parinte, vi se atribuie sarcina de a gasi cea mai buna saltea pentru bebe. Iar asta nu este deloc o misiune usoara.

Saltea pentru patut - care e cea mai potrivita pentru bebelusi?

Fiindca piata ofera o multime de variante, venim in intampinarea parintilor cu o vasta oferta de saltele pentru patut, care sunt confectionate din materiale de calitate superioara - bumbac, lana si nu numai. Veti gasi aceste modele sub diferite forme si dimensiuni - 120x60, 70x140 sau mai mari - astfel incat sa o puteti alege cea mai potrivita.

O saltea din cocos pentru patut este ideala pentru adeptii produselor realizate din materiale naturale. In cazul acesteia, aerul circula cu usurinta printre fibrele din care e alcatuita, deci nu necesita orificii pentru ventilatie, ceea ce o face o alegere inspirata pentru bebe. O alta varianta populara este si cea cu spuma, care este putin elastica si nu poate fi folosita de copii ca trambulina de evadare din patut.

Ce saltele sunt bune pentru copii?

Populare acum sunt saltele din cocos, deoarece, pe langa confectionarea numai din produse naturale, deci nepoluante si inofensive, datorita fibrelor naturale, aerul circula fara a avea nevoie de alte orificii. Pe locul doi in topul preferintelor se afla saltele de spuma, la fel de aerisite si foarte putin elastice, astfel incat cel mic nu se poate lovi daca sare in pat.

Dupa ce criterii alegi o saltea pentru bebelusi?

Unul dintre primele criterii de alegere este materialul, care, daca este ales cum trebuie, asigura un somn odihnitor. Si dimensiunile patului trebuie luate in considerare, alaturi de varsta celui mic, saltelele variind in functie de aceste doua criterii.

Cate tipuri de saltele pentru copii exista?

Printre cele mai intalnite tipuri de saltele pentru copii sunt saltele cu arcuri, cele cu spuma de memorie, din latex, din fibra de cocos sau cele hibrid.

Ce caracteristici fac o saltea pentru bebelusi utila?

Fermitatea saltelei influenteaza somnul celui mic, asadar salteaua aleasa nu trebuie sa fie nici foarte tare, dar nici extrem de moale. De asemenea, rezistenta saltelei este cea care ii determina durata de viata, asadar, este o caracteristica buna de luat in calcul.