Leagane copii

(161 produse)

Leagane copii

(161 produse)

1-60 din 161 produse

Leagan - 161 produse cu preturi intre 39 lei si 2149.9 lei

Leagan pentru copii de exterior – creeaza un loc de joaca in curtea casei tale

Construieste un loc de joaca usor accesibil, in curtea casei tale, cu ajutorul unui leagan de exterior pentru copii. Variantele de distractie nu tin cont de varsta, astfel ca poti comanda un leagan de bebe pentru exterior sau interior, rotund, extrem de confortabil, de pe Auchan.ro. Gama disponibila se potriveste oricarei gradini, fiind disponibile atat leagan de copii pentru exterior din lemn, cat si din plastic, sau leaga de copii pentru gradina cu diferite accesorii de joaca, precum casute, pe care le poti umple cu mai multe cuburi de construit, sau tobogane. Pentru spatii limitate, alege leagan de gradina pentru copii pliabile, sau cu un proces de detasare rapid. Nu uita sa te asiguri ca leaganul de exterior pentru bebe trebuie sa aiba scaun securizat, sau chiar adaptabil in functie de varsta. Un astfel de centru de joaca il va tine ocupat pe cel mic, si o sa-ti ofere o alternativa perfecta pentru activitatile impreuna.

 

Leagan pentru copii de interior – activitati cu copii indiferent de vreme

Copii adora sa se joace, asa ca este timpul ca zilele ploioase, sau temperaturile scazute, sa nu mai intervina in distractia lor. Auchan.ro iti pune la dispozitie leagan pentru copii din lemn, sau plastic, atat pentru curte, cat si pentru interior. Leaganul din lemn pentru copii ofera o protectie ridicata, si o durabilitate crescuta, putand sa fie asamblat in camera celor mici, sau in living, pentru momente amuzante in familie. Astfel, esti tot timpul aproape de ei, dar iti poti continua si sarcinile zilnice. Adauga acum un cos un leagan de copii si bucura-te de livrare direct la usa ta si de zile cu activitati infinite, indiferent de vreme.

 

1. Ce trebuie sa iau in considerare atunci cand aleg un leagan pentru copilul meu?

Trebuie sa luati in considerare varsta copilului si greutatea maxima suportata de leagan. De asemenea, alegeti un leagan cu un sistem de siguranta adecvat si care sa fie fabricat din materiale sigure pentru copii.

2. Care sunt cele mai importante caracteristici ale unui leagan pentru copii?

Cele mai importante caracteristici sunt stabilitatea, confortul si siguranta copilului. De asemenea, trebuie sa aveti grija sa alegeti un leagan cu un suport de prindere adecvat si care sa fie fabricat din materiale de calitate.

3. Ce diferentiaza un leagan pentru copii fata de un leagan pentru adulti?

Leaganul pentru copii trebuie sa fie mai mic si mai confortabil decat cel pentru adulti. De asemenea, trebuie sa fie prevazut cu un sistem de siguranta adecvat si sa fie fabricat din materiale sigure pentru copii.

4. Cate tipuri de leagane pentru copii exista si care sunt diferitele lor utilizari?

Exist exista mai multe tipuri de leagane pentru copii, cum ar fi leaganele de interior, de exterior, de gradina si de teren de joaca. Acestea pot fi utilizate pentru relaxarea copilului, pentru a-l mai linisti atunci cand plange sau pentru a-l ajuta sa adoarma.