Inaltatoare auto

(77 produse)

Inaltatoare auto

(77 produse)

1-60 din 77 produse

Inaltatoare auto - 77 produse cu preturi intre 92.99 lei si 469 lei

Inaltatoare auto – varianta de transport sigura si comoda a copiiilor mai mari de 2-3 ani

Anumite produse, precum un inaltator copii pentru masina, contribuie la o calitate a vietii mai ridicata a micutilor. Dupa varsta de 2-3 ani, scaunul auto, fie ca este un scaun auto isofix, fie un alt tip, trebuie inlocuit cu un scaun inaltator, mai precis cu un inaltator auto pentru fete sau baieti. Trecerea la un inaltator scaun auto pentru copii este usor de realizat, avand in vedere diversitatea de inaltatoare auto copii a magazinului nostru online. Bebelusii, insa, au nevoie de un scaun auto 0-18 kg, scaun auto 9-36 kg sau scaun auto 15-36 kg, pentru a fi in siguranta in interiorul masinii, iar tu sa stai fara griji pana la destinatie.

Un inaltator scaun pentru copii este un sezut cu manere comod, confectionat din materiale moi. Deoarece un inaltator copii auto este un produs absolut necesar, unul dintre cele mai apreciate fiind un inaltator isofix, trebuie ales in functie de designul lui, de nivelul de siguranta, modul de instalare, dar si de materialele folosite. La Babyneeds.ro vei gasi, cu siguranta, un inaltator auto copii, potrivit pentru nevoile micutului tau. 

Inaltatoare auto isofix – care sunt avantajele lor?

Un inaltator masina pentru copii, spre exemplu un inaltator auto cu isofix, trebuie sa fie prezent in autoturismul in care urmeaza sa se afle un copil. Dupa ce micutul este mutat din caruciorul de copii in masina, stand pe un inaltator cu isofix, va beneficia de siguranta pe toata durata calatoriei. Cu alte cuvinte, un inaltator pentru copii contribuie la o dezvoltare sanatoasa a acestuia. In plus, cu ajutorul unui inaltator copii isofix, copilul va avea o pozitie corecta a corpului si va sta comod, in timpul transportului cu masina.

1. Care este varsta minima la care copilul trebuie sa stea in inaltator auto?

Varsta minima pentru utilizarea unui inaltator auto este de 4 ani.

2. Care este greutatea maxima suportata de majoritatea inaltatoarelor auto?

Majoritatea inaltatoarelor auto suporta o greutate de pana la 36 kg.

3. Este necesar sa se foloseasca centura de siguranta cu un inaltator auto?

Da, utilizarea centurii de siguranta este necesara si cand se foloseste un inaltator auto.

4. Care sunt caracteristicile de siguranta la care ar trebui sa fim atenti atunci cand alegem un inaltator auto?

Atunci cand alegem un inaltator auto ar trebui sa fim atenti la sistemul de prindere, la materialul din care este facut inaltatorul si la designul ergonomic care sa permita o pozitionare corecta a centurii de siguranta.