Inaltatoare auto

(109 produse)

Inaltatoare auto

(109 produse)

1-60 din 109 produse

Inaltatoare auto - 109 produse cu preturi intre 75.48 lei si 565.99 lei

Inaltatoare auto – varianta de transport sigura si comoda a copiiilor mai mari de 2-3 ani

Anumite produse, precum un inaltator copii pentru masina, contribuie la o calitate a vietii mai ridicata a micutilor. Dupa varsta de 2-3 ani, scaunul auto, fie ca este un scaun auto isofix, fie un alt tip, trebuie inlocuit cu un scaun inaltator, mai precis cu un inaltator auto pentru fete sau baieti. Trecerea la un inaltator scaun auto pentru copii este usor de realizat, avand in vedere diversitatea de inaltatoare auto copii a magazinului nostru online. Bebelusii, insa, au nevoie de un scaun auto 0-18 kg, scaun auto 9-36 kg sau scaun auto 15-36 kg, pentru a fi in siguranta in interiorul masinii, iar tu sa stai fara griji pana la destinatie.

Un inaltator scaun pentru copii este un sezut cu manere comod, confectionat din materiale moi. Deoarece un inaltator copii auto este un produs absolut necesar, unul dintre cele mai apreciate fiind un inaltator isofix, trebuie ales in functie de designul lui, de nivelul de siguranta, modul de instalare, dar si de materialele folosite. La Babyneeds.ro vei gasi, cu siguranta, un inaltator auto copii, potrivit pentru nevoile micutului tau. 

Inaltatoare auto isofix – care sunt avantajele lor?

Un inaltator masina pentru copii, spre exemplu un inaltator auto cu isofix, trebuie sa fie prezent in autoturismul in care urmeaza sa se afle un copil. Dupa ce micutul este mutat din caruciorul de copii in masina, stand pe un inaltator cu isofix, va beneficia de siguranta pe toata durata calatoriei. Cu alte cuvinte, un inaltator pentru copii contribuie la o dezvoltare sanatoasa a acestuia. In plus, cu ajutorul unui inaltator copii isofix, copilul va avea o pozitie corecta a corpului si va sta comod, in timpul transportului cu masina.

De la ce varsta se poate folosi inaltatorul auto?

Inaltatorul auto poate fi folosit de la 15 kg sau incepand cu varsta de 5 ani.

Cum aleg inaltatorul auto potrivit?

Inaltatorul auto se poate alege in functie de siguranta, modul de instalare, materiale etc.

Ce inaltime trebuie sa aiba bebe pentru folosirea unui inaltator auto?

Copilul trebuie sa aiba o inaltime de cel putin 135cm.