Inaltatoare auto

(84 produse)

Inaltatoare auto

(84 produse)

1-60 din 84 produse

Inaltatoare auto - 84 produse cu preturi intre 59 lei si 659 lei

Copiii vin la pachet cu anumite nevoi, motiv pentru care lista de cumparaturi pentru cel mic se modifica constant, pe masura ce acesta creste. Astfel, daca pana la o anumita varsta micutul sta in scaun auto, incepand cu varsta de 2-3 ani, acesta are nevoie de un inaltator special.

Inaltator auto - Un produs indispensabil pentru transportul copilului cu masina

Inaltatorul auto pentru masina reprezinta un sezut cu manere, pe care cel mic isi poate sprijini bratele in timpul calatoriei cu autovehiculul. Unele modele au si spatar, astfel incat transportul cu masina sa fie cat mai confortabil pentru micut.

Acesta este un produs care inlocuieste cu brio scaunul auto pentru copiii cu varste trecute de pragul de 2-3 ani.

Inaltatoarele auto cu sistem isofix au fost realizate pentru siguranta copilului in timpul transportului cu masina. Intr-un astfel de produs, prichindelul sta foarte comod si se bucura de o pozitie cat mai corecta a corpului, lucru stringent pentru o dezvoltare armonioasa.

Exista o multime de inaltatoare auto pentru copii in magazinul nostru, astfel incat sa puteti alege, de exemplu, dintre modelele pentru fete si cele pentru baieti. Cu toate acestea, cel mai indicat este ca intotdeauna sa va orientati spre cele calitative, chiar daca sunt ceva mai scumpe. Pana la urma, tot ceea ce conteaza, este ca produsul sa fie unul potrivit pentru nevoile celui mic, astfel incat acesta sa stea cat mai linistit in masina pana la destinatie.

De la ce varsta se poate folosi inaltatorul auto?

Inaltatorul auto poate fi folosit de la 15 kg sau incepand cu varsta de 5 ani.

Cum aleg inaltatorul auto potrivit?

Inaltatorul auto se poate alege in functie de siguranta, modul de instalare, materiale etc.

Ce inaltime trebuie sa aiba bebe pentru folosirea unui inaltator auto?

Copilul trebuie sa aiba o inaltime de cel putin 135cm.