Scaune auto 0-18 kg

(42 produse)

Scaune auto 0-18 kg

(42 produse)

1-42 din 42 produse

Scaune auto 0-18 kg - 42 produse cu preturi intre 299.97 lei si 3059.95 lei

Scaune auto 0-18 kg - protectie adecvata inca din primele zile de viata

Scaunele auto pentru copii sunt o parte importanta din echipamentul de baza pentru siguranta si confortul micutului tau. La Babyneeds vei putea gasi o gama variata de scaune auto pentru copii intre 0-18 kg testate si omologate conform legislatiei in vigoare. Aceste tipuri de scaune pot fi folosite de catre copiii cu varste cuprinse intre 0 luni si aproximativ 3 ani. Modelele noastre de scaune auto de copii au grade diferite de ergonomie si adaptabilitate, pentru a usura misiunea parintilor de a-si transporta copii cu masina personala in deplina siguranta. Pentru nou-nascuti, poti alege modele de scaune auto de la 0 luni tip cos cu pozitie de somn, usor de transportat, dotate cu centuri de siguranta cu prinderi in mai multe puncte si parasolare impotriva luminii prea puternice. In plus, scaunele auto isofix sunt foarte usor de montat in masinile prevazute cu acest sistem de fixare si ofera o mai buna rezistenta la drum.

Scaun auto 0-18 kg - calatorii sigure in deplin confort

Pe masura ce micutul tau creste, si nevoile lui in materie de echipamente de siguranta auto se vor schimba. Asadar, acum poti alege din catalogul nostru de produse scaune auto 9-36 kg, potrivite pentru copii cu varste cuprinse intre 9 luni si 11 ani, si scaune auto 15-36 kg pentru copiii intre 4 ani si 11 ani. Acestea vin cu caracteristici importante de siguranta precum tetiere reglabile, sezut ergonomic, mansoane pentru umeri, suport lombar, dar si posibilitatea de a potrivi toate aceste componente in functie de inaltimea copilului pentru un confort sporit. In cazul copiilor mai mari, inaltatoarele auto sunt o solutie foarte buna in orice tip de calatorie cu masina. Tapiteriile din care sunt confectionate toate produsele din aceasta gama sunt moi, placute la atingere, usor de curatat si intretinut.

1. Care este greutatea maxima a copilului pentru a putea fi transportat cu un scaun auto 0-18 kg?

Greutatea maxima a copilului pentru a putea fi transportat cu un scaun auto 0-18 kg este de 18 kg.

2. Cum se instaleaza un scaun auto 0-18 kg in masina?

Un scaun auto 0-18 kg se poate instala cu centura de siguranta a masinii sau cu sistemul Isofix. Este important sa urmariti instructiunile producatorului si sa fiti atenti la stabilirea corecta a pozitiei scaunului in masina.

3. Care este varsta recomandata pentru a trece de la un scaun auto 0-18 kg la unul pentru grupa urmatoare?

Varsta recomandata pentru a trece de la un scaun auto 0-18 kg la unul pentru grupa urmatoare este de aproximativ 4 ani sau cand copilul atinge greutatea maxima admisa pe scaunul auto. Este important sa verificati instructiunile producatorului pentru fiecare model in parte.

4. Ce caracteristici trebuie sa aiba un scaun auto 0-18 kg pentru a fi considerat sigur?

Un scaun auto 0-18 kg trebuie sa fie omologat si sa aiba sistem de fixare pentru centura de siguranta a masinii sau pentru Isofix. De asemenea, trebuie sa aiba spatarul ajustabil si centurile reglabile in functie de dimensiunea copilului. Este recomandat sa alegeti un model care sa aiba incorporate elemente de protectie laterala pentru a garanta o siguranta mai mare in cazul unei coliziuni.