Scaune auto 0-18 kg

(59 produse)

Scaune auto 0-18 kg

(59 produse)

1-59 din 59 produse

Scaune auto 0-18 kg - 59 produse cu preturi intre 275 lei si 2832.74 lei

Pentru distante mai lungi cu masina, fie ca plecati in vacanta cu familia, fie ca va deplasati pentru un anumit scop in oras, la cumparaturi sau intr-o zona de plimbare mai departata de casa si va doriti sa fiti impreuna cu bebelusul, puteti apela la o gama variata de scaune auto pentru cei mici, la cele mai bune preturi, cu care magazinul nostru vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Scaune auto 0-18 Kg sigure si adaptate fiecarei nevoi, cu grade diverse de confort

Scaunele auto pentru copii intre 0-18 Kg din oferta noastra au diverse grade de ergonomie si adaptabilitate. Toate modelele indeplinesc conditiile din standardele de siguranta si protectie pentru transportul celor mici. In acelasi timp, oferim modele adaptabile, pentru a usura sarcinile parintilor privind ingrijirea copiilor pe parcursul transportului cu masina personala.

Astfel, puteti gasi modele care asigura un confort deosebit bebelusului sau tipuri de scaune auto isofix care se pot roti sau chiar sunt prevazute cu sisteme rabatabile in multiple pozitii. Ele pot usura hranirea sau facilita somnul micutilor pe durata calatoriei.

Pentru bebelusii nou nascuti puteti alege scaune ce au baza prevazuta cu picior extensibil, pentru un acces simplu si usor, dar si cu parasolar suplimentar impotriva soarelui prea puternic. Toate modelele sunt prevazute cu centuri de siguranta in 3 sau 5 puncte, precum si cu accesorii utile, ca husele sau tetierele reglabile. In plus, modelele noastre sunt dotate cu perne moi si confortabile, precum si cu protectii suplimentare pe laterale.

De la cate luni poate sta bebe intr-un scaun auto intre 0-18kg?

Bebelusul poate sta intr-un scaun auto 0-18kg de la nastere.

Scaunul auto 0-18 kg poate fi folosit pentru bebelusii de 19 kg?

Nu, scaunele auto 0-18 kg se pot folosi doar in aceasta categorie de greutate.

Cum pot alege scaunul auto pentru 0-18 kg potrivit?

Scaunul auto 0-18 kg poate fi ales in functie de urmatoarele criterii: siguranta, modul de instalare, materialele din care este realizat.