Scaune auto 15-36 kg

(44 produse)

Scaune auto 15-36 kg

(44 produse)

1-44 din 44 produse

Scaune auto 15-36 kg - 44 produse cu preturi intre 271.32 lei si 1877.11 lei

Scaunele auto pentru copii sunt un element necesar pentru siguranta celor mici in timpul calatoriilor cu masina. Aceste device-uri ofera protectie excelenta in cazul unor evenimente neplacute ce pot aparea pe drum, asa cum este cazul franarilor bruste sau al manevrelor ceva mai violente de evitare. Alegand un astfel de accesoriu pentru autoturismul dumneavoastra, veti calatori fara stres alaturi de cel mic in oras sau la drumuri mai lungi

Scaune auto copii 15-36 Kg intr-o gama variata de modele si cu optiuni de siguranta suplimentare

Pentru copii ceva mai mari, cu o greutate corporala intre 15 Kg si 36 Kg, magazinul nostru vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu modele de scaune auto isofix ergonomice, cu un design special construit, care are drept rol diminuarea fortelor de impact ce se pot genera pe parcursul unei calatorii si pot asigura deplina securitate a micului pasager.

Confectionate din materiale de calitate superioara, modelele din oferta noastra se concentreaza pe ergonomie, oferind suport anatomic coloanei vertebrale a copilului. De asemenea, tesaturile huselor si ale tapiteriei sunt create special pentru a oferi posibilitatea aerului sa circule, in vederea reglajului termic si a cresterii gradului de confort la drumuri mai lungi.

De asemenea, veti gasi modele de scaune auto pentru copii intre 15-36 Kg cu pozitie de somn si spatar reglabil, deosebit de utile atunci cand plecati cu familia in voiaj, in vacanta sau pentru alte scopuri, pe trasee mai lungi, care pot deveni obositoare pentru cei mici. Acestea vor asigura o pozitie confortabila si odihnitoare la drum si vor reduce gradul de stres al parintilor.

Scaunul auto 15-36 kg poate fi folosit pentru bebelusii de 37 kg?

Nu, scaunele auto 15-36 kg se pot folosi doar in aceasta categorie de greutate.

Pana la ce varsta trebuie un scaun auto de 15-36 kg la copii?

Scaunul auto 15-36 kg se poate folosi pana la varsta de 12 ani.

Care sunt metodele de plata pentru achizitionarea unui scaun auto de 15-36 kg?

Metodele de plata pentru achizitionarea unui scaun auto de 15-36 kg ramburs la curier sau plata online cu cardul.