Scaune auto 15-36 kg

(35 produse)

Scaune auto 15-36 kg

(35 produse)

1-35 din 35 produse

Scaune auto 15-36 kg - 35 produse cu preturi intre 229 lei si 1877.11 lei

Scaun auto copii 15-36 kg – pentru stabilitate pe tot parcursul calatoriei

Scaunul de masina pentru copiii intre 15 si 36 kg este special proiectat pentru a oferi siguranta si stabilitate pentru copilul tau in masina. Acest tip de scaun auto grupa 2-3 este echipat cu centuri de siguranta ajustabile, sisteme de protectie pentru cap, precum si cu un design stabil si solid, care poate reduce riscul de rani in cazul unui accident.

In plus, un scaun auto pentru 15-36 kg ar trebui sa ofere un nivel ridicat de confort. Produsele de pe site-ul nostru ofera acest lucru prin intermediul unui design ergonomic, cu spatar si sezut bine acoperite si materiale moi, care permit copilului sa stea confortabil pe durata calatoriei. Pe langa acestea, insa, mai sunt si scaunele auto pentru 0-18 kg, daca bebe este de varsta mai mica, produse care ofera acelasi nivel de siguranta in masina.

Scaune auto copii 15-36 kg – pentru siguranta si confort in timpul calatoriei, indiferent de varsta

In cazul in care copilul tau creste, scaunul auto pentru 15-36 kg este adaptabil, astfel incat poate fi utilizat pentru o perioada lunga, timp in care ofera acelasi nivel ridicat de siguranta si confort.  De exemplu, scaunul auto are centuri ajustabile si spatar reglabil care se poate demonstra in caz de nevoie, ramanand un inaltator auto. Acest lucru face posibila utilizarea pe parcursul mai multor ani, fara a fi nevoie de achizitionarea unui nou scaun. Aceleasi caracteristici le vei descoperi si la scaunul auto pentru 9-36 kg.

Pe site-ul nostru gasesti o varietate de scaune auto pentru copii care se prind cu sistemul isofix si multe alte produse precum landouri, carucioare sau diferite accesorii pentru plimbare, toate acestea pentru ca nevoile copiilor sa fie indeplinite constant.

1. Care sunt caracteristicile principale ale unui scaun auto copii 15-36 kg?

Un scaun auto copii 15-36 kg trebuie sa aiba un sistem de fixare solid si sa fie compatibil cu centurile de siguranta ale masinii. De asemenea, trebuie sa fie reglabil pe inaltime si cu suport lateral.

2. La ce trebuie să fiu atent/a atunci când cumpăr un scaun auto copii 15-36 kg?

In primul rand, trebuie sa alegeti un scaun care corespunde greutatii si inaltimii copilului dumneavoastra. Este important si ca scaunul sa fie certificat si sa indeplineasca toate standardele de siguranta. De asemenea, verificati compatibilitatea scaunului cu masina dumneavoastra.

3. Pot utiliza același scaun auto pentru mai multe copii?

Nu este recomandat sa utilizati acelasi scaun auto pentru mai multi copii, deoarece acest lucru poate compromite siguranta copiilor. Fiecare copil are nevoie de propriul scaun auto care sa corespunda greutatii si inaltimii sale.

4. Pot instala eu singur/ă un scaun auto copii 15-36 kg?

Instalarea unui scaun auto copii 15-36 kg poate fi dificilă și trebuie făcută corect pentru a asigura siguranța copiilor. Este recomandat să solicitați ajutorul unui specialist sau să urmăriți cu atenție instrucțiunile de instalare din manual.