Scaune auto 15-36 kg

(34 produse)

Scaune auto 15-36 kg

(34 produse)

1-34 din 34 produse

Scaune auto 15-36 kg - 34 produse cu preturi intre 219 lei si 1877.11 lei

Scaun auto copii 15-36 kg – pentru stabilitate pe tot parcursul calatoriei

Scaunul de masina pentru copiii intre 15 si 36 kg este special proiectat pentru a oferi siguranta si stabilitate pentru copilul tau in masina. Acest tip de scaun auto grupa 2-3 este echipat cu centuri de siguranta ajustabile, sisteme de protectie pentru cap, precum si cu un design stabil si solid, care poate reduce riscul de rani in cazul unui accident.

In plus, un scaun auto pentru 15-36 kg ar trebui sa ofere un nivel ridicat de confort. Produsele de pe site-ul nostru ofera acest lucru prin intermediul unui design ergonomic, cu spatar si sezut bine acoperite si materiale moi, care permit copilului sa stea confortabil pe durata calatoriei. Pe langa acestea, insa, mai sunt si scaunele auto pentru 0-18 kg, daca bebe este de varsta mai mica, produse care ofera acelasi nivel de siguranta in masina.

Scaune auto copii 15-36 kg – pentru siguranta si confort in timpul calatoriei, indiferent de varsta

In cazul in care copilul tau creste, scaunul auto pentru 15-36 kg este adaptabil, astfel incat poate fi utilizat pentru o perioada lunga, timp in care ofera acelasi nivel ridicat de siguranta si confort.  De exemplu, scaunul auto are centuri ajustabile si spatar reglabil care se poate demonstra in caz de nevoie, ramanand un inaltator auto. Acest lucru face posibila utilizarea pe parcursul mai multor ani, fara a fi nevoie de achizitionarea unui nou scaun. Aceleasi caracteristici le vei descoperi si la scaunul auto pentru 9-36 kg.

Pe site-ul nostru gasesti o varietate de scaune auto pentru copii care se prind cu sistemul isofix si multe alte produse precum landouri, carucioare sau diferite accesorii pentru plimbare, toate acestea pentru ca nevoile copiilor sa fie indeplinite constant.

 

Scaunul auto 15-36 kg poate fi folosit pentru bebelusii de 37 kg?

Nu, scaunele auto 15-36 kg se pot folosi doar in aceasta categorie de greutate.

Pana la ce varsta trebuie un scaun auto de 15-36 kg la copii?

Scaunul auto 15-36 kg se poate folosi pana la varsta de 12 ani.

Care sunt metodele de plata pentru achizitionarea unui scaun auto de 15-36 kg?

Metodele de plata pentru achizitionarea unui scaun auto de 15-36 kg ramburs la curier sau plata online cu cardul.