Burtiere postnatale - 7 produse cu preturi intre 79 lei si 247 lei

Burtica dupa nastere este o realitate cu care se confrunta majoritatea proaspetelor mamici. Din fericire, stiinta a facut posibila crearea unui ajutor nesperat pentru acestea, si anume centura abdominala, care va va ajuta in refacerea mai rapida dupa ce aduceti pe lume un bebelus. Nu numai ca acest accesoriu este unul medical, ci este un ajutor de nadejde care contribuie si la o mobilitate mai crescuta si mai usoara inca din primele zile de dupa o operatie de cezariana, de exemplu.

<h3> Centura abdominala – un real ajutor pentru o refacere rapida dupa nastere

Cunoscuta si ca centura abdominala de eventratie, burtiera este un accesoriu indispensabil atunci cand este folosita din primele zile dupa nasterea naturala sau prin cezariana si, bineinteles, dupa ce medicul isi da acordul.

Principalul rol al burtierei este sa ajute la intarirea musculaturii din zona abdominala, iar eficienta sa a fost dovedita de un numar mare de mamici multumite dupa ce au folosit-o. Centura are benzi late care pot fi reglate in asa fel incat sa favorizeze miscarea confortabila si cu dureri cat mai putine inca din primele zile de dupa nastere. De asemenea, ea va va ajuta cu reglarea posturii corpului chiar si atunci cand alaptati.

Centura pentru diastaza abdominala va deveni cel mai bun prieten al dumneavoastra imediat dupa nastere. Iar daca mai aveti putin pana la ziua cea mare, acesta este un accesoriu care nu trebuie sa va lipseasca si pe care il gasiti in magazinul nostru online la un pret accesibil.

 

Cand se foloseste burtiera postnatala?

Burtiera postnatala se foloseste dupa nastere.

La ce ajuta burtiera postnatala?

In procesul de recuperare, alaturi de alti factori care ajuta abdomenul sa se retraga mai repede.

Cum se intretine burtiera postnatala?

Burtiera postnatala se intretine urmand recomandarile de pe eticheta.

up