Carti cu Povesti

(108 produse)

Carti cu Povesti

(108 produse)

1-60 din 108 produse

Carti cu Povesti - 108 produse cu preturi intre 14.9 lei si 144 lei

Carti de povesti si importanta lor in viata copilului

Trebuie sa stii ca atunci cand ii citesti o poveste scurta bebelusului tau inainte de culcare, cand sta in patut, legatura dintre voi devine mult mai stransa si, nu in ultimul rand, il ajuta sa isi dezvolte creativitatea si imaginatia. Cartile de povesti de la Babyneeds.ro sunt potrivite pentru copiii de orice varsta. In colectiile noastre vei gasi intotdeauna carti cu povesti pentru micutii de 1 an, 3 ani si chiar pana la 5 ani.

Majoritatea cartilor cu povesti sunt ilustrate astfel incat cel mic sa inteleaga si mai bine randurile pe care tu i le citesti. Este important sa creati acest obicei sanatos care, in timp, ii va oferi celui mic prilejul de a-si dezvolta vocabularul si de a inventa chiar el, cu propria imaginatie, diverse povesti, mai ales cand ajunge la gradinita.

Carti de povesti pentru copii cu ilustratii si personaje simpatice

Cartile cu povesti pentru copii pot fi citite nu doar seara, ci si in orice moment in care cel mic este receptiv. Cu ajutorul lor, atat tu, ca parinte, cat si copilul tau, veti invata despre bunatate, sinceritate si despre diverse alte sentimente cu care personajele din povesti se confrunta. Cauta sa iei intotdeauna carti educative cartonate din care sa aveti ceva de invatat. 

Exista carti de povesti cu scris de tipar mare sau majuscule astfel incat copilul tau sa isi exerseze abilitatile de citire atunci cand apare momentul. De asemenea, ilustratiile si imaginile din carti sunt realizate cu migala si atentie pentru a-i oferi micului cititor o idee cat mai ampla asupra actiunii din poveste. Cele mai intalnite subiecte pe care cartile de povesti pentru copii le abordeaza, sunt: educatia, animalutele sau cultura altor tari.