Carti Educative

(147 produse)

Carti Educative

(147 produse)

1-60 din 147 produse

Carti Educative - 147 produse cu preturi intre 16 lei si 186.9 lei

Carti educative pentru copii – modul ingenios prin care poti dezvolta memoria celor mici

 Indiferent daca esti un parinte la inceput de drum sau unul cu experienta, probabil stii cat de important este sa-i oferi copilului tau sprijinul si resursele de care are nevoie in procesul de educatie inca din primii ani de viață. Daca esti in cautarea unor astfel de idei si resurse educationale pentru cel mic, exista o gama variata de activitati și articole de gradinita si scoala care iti pot veni in ajutor. Asadar, activitati precum cititul, scrisul si coloratul, insotite de materialele potrivite, pot reprezenta un real beneficiu in dezvoltarea copilului tau. 

 

Carti educative pentru copilul tau – cum alegi cartile potrivite? 

Parintii trebuie sa se implice activ in dezvoltarea copiilor, oferindu-le mediul si indrumarea necesara pentru a-si atinge potentialul maxim. De aceea, cand alegi carti educative pentru copilul tau il ajuti sa-si dezvolte cunostintele, vocabularul si, mai ales, imaginatia. Pentru copiii interesati de arta si creativitate, exista carti cu ilustratii sau carti de colorat care pot stimula imaginatia si abilitatile motorii fine intr-un mod distractiv si captivant. De asemenea, plastilina si modelarea ei poate fi o activitate excelenta pentru a-i incuraja sa exploreze si sa creeze folosindu-si imaginatia.

Pe de alta parte, pentru copiii interesati de scriere si de comunicare, instrumentele de scris si cartile cu povesti pot fi o alegere potrivita. In plus, fata de cartile traditionale, exista si carti educative online, care pot fi o alternativa excelenta, in special in cazul copiilor care sunt interesati de tehnologie si gadget-uri. Astfel, in functie de varsta si interesele celui mic, poti alege carti educative pentru copii sau pentru bebelusi, care il vor ajuta sa isi dezvolte abilitatile cognitive, lingvistice si sociale.