Plastilina si modelare

(179 produse)

Plastilina si modelare

(179 produse)

1-60 din 179 produse

Plastilina si modelare - 179 produse cu preturi intre 8.5 lei si 362 lei

Copilaria este cea mai frumoasa perioada a vietii, deoarece este lipsita de griji si de probleme si este incarcata cu foarte multe ore de joaca, cu iubire si atentie din partea parintilor si a bunicilor. In aceasta etapa, este foarte important sa petreceti cat de mult timp impreuna cu cei mici, fiindca doar in acest fel se pot dezvolta in mod armonios si frumos. Astfel, este recomandat sa apelati la diverse jocuri educative sau distractive, care sa consolideze legatura emotionala dintre voi.

 

Plastilina - Remediul perfect impotriva plictiselii celor mici

 

Magazinul nostru cunoaste faptul ca prichindeii au nevoie de multa joaca pentru a fi fericiti si impliniti, motiv pentru care pune la dispozitia acestora o gama larga de plastilina pentru copii, numai buna de modelat si de distrat micutii. Varsta recomandata este de la 3 ani in sus, ceea ce denota ca este un produs potrivit atat pentru cei mai mici membrii ai familiei, cat si pentru cei mai mari.

 

In functie de preferintele copiilor, plastilina poate fi simpla sau magica. Aceasta din urma se rupe cu usurinta si sare precum o minge, asigurand distractia prichindeilor. In plus, puteti opta si pentru spuma de modelat sau pentru modele de slime cu surpriza, potrivite atat pentru fetite, cat si pentru baietei.

 

Fie ca va orientati spre un set de modelat, fie ca doriti produse individuale, veti beneficia de un raport calitate-pret excelent. Prin urmare, este indicat sa alegeti modelul preferat de micut si sa petreceti clipe de calitate impreuna, in care sa realizati diverse figurine amuzante din plastilina.