Bariere protectie pat

(60 produse)

Bariere protectie pat

(60 produse)

1-60 din 60 produse

Bariere protectie pat - 60 produse cu preturi intre 20.99 lei si 415 lei

Bariera de protectie pentru pat, solutia pentru un somn sigur

Cand este mic, apoi si mai maricel, copilul se joaca, sare, se tranteste si doarme in pat. In patul lui sau in patul parintilor.

Trecerea de la un patut sigur la un pat mai mare, pentru un junior, si fara bariere laterale, poate fi, pentru inceput riscanta. Daca cel mic are si un somn agitat de fel, exista posibilitatea ca pe timpul noptii, cand nu este supravegheat, sa se rostogoleasca si sa cada. Tocmai pentru a evita posibile accidente sunt barierele de protectie pentru pat. Un astfel de accesoriu poate fi montat ușor, pe patul copilului sau pe patul parintilor, cand copilul este inca bebelus. Unele modele sunt si rabatabile, astfel incat sa poata fi utilizate doar la nevoie, iar in restul timpului, bariera sa nu impiedice nicicum urcarea si coborarea in si din pat.

Bariere pentru patul copilului de protectie, rezistente si sigure

Ca sa poata oferi siguranta, structura trebuie sa fie una durabila, iar daca este rabatabila, bariera de protectie sa fie prevazuta cu un mecanism de blocare, care sa impiedice o posibila pliere accidentala. Modelele de bariere pentru pat pe care le gasesti in magazinul nostru sunt in majoritate rabatabile, sigure pentru patutul copiilor sau pentru patul parintilor, cand este si bebe in el. Citeste cu atentie specificatiile produsului, in special recomandarile legate de tipul de pat si saltea acceptate, dar si grupa de varsta careia i se adreseaza bariera respectiva.

Ca sa o poti gasi pe cea potrivita, trebuie sa ai de unde sa alegi. Astfel, gasesti la noi peste 30 de modele de bariere pentru pat, cu caracteristici si functii diferite. Din aceeasi categorie, de produse pentru siguranta bebelusului, avem porti de protectie pentru copii si sisteme de protectie pentru copii.

Cand se foloseste bariera de protectie pat?

Bariera de protectie pat se foloseste in momentul in care exista riscul sa cada copilasul din pat.

Cum se monteaza o bariera de protectie pat?

O bariera de protectie pat se monteaza in functie de model, urmand instructiunile din cutie.

Bariera de protectie se poate instala pe orice pat?

Da, bariera de protectie se poate instala pe orice tip de patut.