Bariere protectie pat

(43 produse)

Bariere protectie pat

(43 produse)

1-43 din 43 produse

Bariere protectie pat - 43 produse cu preturi intre 122.4 lei si 281.93 lei

Orice obiect achizitionat pentru cei mici trebuie sa respecte anumite norme de siguranta, pentru evitarea problemelor de sanatate care pot afecta organismul sensibil al bebelusilor. Protejarea micutilor are legatura nu doar cu acest lucru, ci si cu luarea masurilor de limitare a accidentelor care pot aparea in somn sau la joaca. Barierele de protectie pentru pat sunt, de aceea, indispensabile.

 

Bariera de protectie pentru pat pentru copii de orice varsta, pentru ca acestia sa aiba un somn odihnitor mereu

 

Barierele de protectie sunt necesare nu doar in primii ani, ci pana la varste mai inaintate, mai ales daca cel mic are un somn agitat si se misca mult. Alegeti din gama variata de produse pentru baietei si fetite, cu modele colorate care reprezinta un plus decorativ pentru intreaga camera. Acestea sunt usor de instalat si curatarea nu pune probleme.

 

Instalarea barierelor de protectie se face prin cativa pasi simpli, fara sa fie nevoie de gauri. Cand nu mai este nevoie de ele, acestea pot fi indepartate, fara a lasa urme pe mobila. Sistemele de prindere sunt gandite astfel incat sa ofere usurinta de asezare si siguranta indiferent de conditii. Multe dintre modele sunt rabatabile la 180 de grade si se blocheaza automat, pentru a nu putea fi desprinse de cei mici.

Materialele de calitate indeplinesc normele de confectionare pentru siguranta copiilor. Barierele de protectie sunt concepute astfel incat sa poata fi pliate usor si transportate, pentru instalarea la alte patuturi, in timpul calatoriilor. Cel mic va avea un somn mai linistit, indiferent de locul in care doarme.

Cand se foloseste bariera de protectie pat?

Bariera de protectie pat se foloseste in momentul in care exista riscul sa cada copilasul din pat.

Cum se monteaza o bariera de protectie pat?

O bariera de protectie pat se monteaza in functie de model, urmand instructiunile din cutie.

Bariera de protectie se poate instala pe orice pat?

Da, bariera de protectie se poate instala pe orice tip de patut.