Lenjerii patut 120x60

(421 produse)

Lenjerii patut 120x60

(421 produse)

Lenjerii patut 120x60 - 421 produse cu preturi intre 39 lei si 550 lei

Lenjerii pentru patuturi bebe 120x60 – Articole indispensabile pentru conditii igienice si confortabile de odihna

Lenjeria de pat si-a depasit demulta vreme rolul practic pentru care a fost conceputa initial. Somnul de calitate depinde semnificativ de calitatea saltelei si a articolelor pentru pat. Colectia noastra include piese de lenjerie pentru patuturi, piese individuale sau la set. Poliesterul si bumbacul sunt materialele cele mai recomandate de catre medicii pediatri pentru pielea sensibila a copiilor.

Gama disponibila in magazinul nostru iti pune la dispozitie lenjerii pentru patuturi bebe 120x60, formata din 3 si pana la 17 piese, menite sa creeze pentru cel mai tanar membru al familiei un refugiu confortabil pentru un somn fara intreruperi. 

Lenjerii pentru patuturi 120x60 - Materiale sanatoase, piese de protectie a patului si imprimeuri fanteziste

Oferta de lenjerii pentru patuturi 120x60 impresioneaza prin design-ul atractiv. Culorile odihnitoare si calde, precum si imprimeurile pline de viata imbie copilul catre un univers in care personajele preferate prind viata si visele devin realitate. Lenjeria de pat pentru bebelusi 120x60 daruieste modele speciale pentru fetite si baietei, precum si modele unisex. Materialele sunt moi, pufoase, non-alergenice, termoizolante, placute la contactul cu pielea. Lenjeria permite spalarea manuala sau automata la program normal, de preferat cu solutii speciale pentru haine delicate. Lenjeria pentru patut bebe 120x60 include aparatoare laterale, esentiale pentru a-l proteja pe junior de leziuni in timpul somnului sau cand se joaca in patut. Aparatoarele acopera tot perimetrul patului, impiedicand curentii de aer sa patrunda printre grilajele patutului. Astfel, copilului ii este asigurat confortul termic in timpul somnului. 

Magazinul nostru iti propune o selectie infinita de articole pentru patul copilului, incepand de la seturi de lenjerii 140x70, până la cearceafuri pentru patut, standard sau dotate cu elastic pentru protectia saltelei.