Accesorii gravide

(91 produse)

Accesorii gravide

(91 produse)

1-60 din 91 produse

Accesorii Gravide - 91 produse cu preturi intre 19 lei si 250 lei

Tampoanele absorbante pentru sani sunt un accesoriu conceput special pentru igiena, dar si confortul mamicilor, asigurand un nivel ridicat de siguranta. Magazinul nostru vine in intampinarea mamicilor cu o gama variata de astfel de produse fabricate din materiale delicate si moi, care nu irita pielea sensibila, avand chiar si un strat exterior impermeabil conceput pentru prevenirea scurgerilor si patarea hainelor.

 

Tampoane pentru sani si alte accesorii pentru gravide - confortul si siguranta pentru proaspetele mamici

 

Igiena in timpul alaptarii este esentiala, insa fara ajutorul unor tampoane concepute pentru acest chiar pentru acest lucru, aceasta se va realiza mult mai greu. Avantajele unui astfel de produs sunt multiple, pornind de la protectia sporita, pana la absortia maxima a lichidului, prezenta a doua benzi adezive, a straturilor absorbante interioare aerisite si ambalarea individuala.

 

Tampoanele pentru sani au in medie doar cativa mm grosime si sunt concepute intr-o forma curbata. In acest fel, ele se vad foarte putin pe sub haine, neprovocand disconfort in momentul purtarii. Magazinul nostru va pune la dispozitie atat tampoane de unica folosinta, cat si refolosibile, lavabile, fiind utile si pentru stimularea lactatiei sau calmarea sanilor iritati sau umflati. Acestea nu contin polimeri chimici, iar materialele sunt biodegradabile. Sanatatea mamei si a bebelusului sunt foarte importante pentru noi, iar tocmai din acest motiv, oferim o gama larga de produse de calitate.