Accesorii gravide

(77 produse)

Accesorii gravide

(77 produse)

1-60 din 77 produse

Accesorii Gravide - 77 produse cu preturi intre 10.99 lei si 1599 lei

Accesorii gravide – ofera-ti confort si ingrijire pentru perioada minunata a sarcinii

Bucura-te de fiecare moment special al sarcinii tale cu accesoriile pentru gravide concepute pentru a-ti asigura un mediu confortabil si igienic in aceasta perioada delicata a vietii tale. De asemenea, in categoria noastra de articole pentru parinti vei gasi o varietate de perne pentru gravide si alaptat, pompe de san si lenjerie de gravide - toate disponibile la preturi competitive.

Accesoriile de gravida pe care le regasesti in gama noastra online sunt gandite sa fie practice si utile in aceasta etapa importanta din viata unei femei, precum si dupa nastere. De la absorbantele sanitare postnatale si cremele pentru mameloane si pana la fotolii reglabile pentru alaptat si jurnale pentru gravide, toate aceste produse pot sa iti vina in ajutor, in functie de necesitatile tale. In plus, accesoriile pentru gravide pot fi si daruri minunate pentru viitoarele mamici.

Accesorii pentru gravida – articole de inalta calitate si utile aceasta perioada speciala a vietii

Accesoriile de gravide sunt create pentru a facilita adaptarea fizica si emotionala in aceasta etapa unica din viata acestora. Produsele de acest fel sunt realizate nu doar pentru a face aceasta perioada mai suportabila, ci si pentru a te ajuta sa te bucuri cat mai mult de sarcina si de tine insati. Acestea sunt fabricate din materiale durabile, cu o rezistenta ridicata la uzura. Indiferent daca esti in cautarea unui suport portabil pentru sezut sau unui dispozitiv de siguranta pentru centura de siguranta in timpul calatoriilor cu masina, pe site-ul babyneeds.ro vei gasi variantele de inalta calitate de care ai nevoie.

1. Care sunt cele mai importante accesorii pentru gravide?

Cele mai importante accesorii pentru gravide sunt centura de sustinere a burtii, pernutele de confort pentru somn si pernele pentru alaptare.

2. Sunt sigure curelele pentru gravide cu magneti?

Curelele pentru gravide cu magneti sunt sigure, dar trebuie evitate de femeile insarcinate care poarta stimulate cardiaque sau alte dispozitive medicale care pot fi afectate de magneti.

4. Cate tipuri de curele de sustinere pentru gravide exista?

Există două tipuri principale de curele de sustinere pentru gravide: cele care sustin doar burtica si cele care sustin si partea inferioara a spatelui.

3. Cum poate ajuta un suport pentru spate gravidele?

Un suport pentru spate poate ajuta gravidele prin prevenirea durerilor de spate si imbunatatirea posturii prin sustinerea corecta a spatelui.