Cantare bebelusi

(19 produse)

Cantare bebelusi

(19 produse)

1-19 din 19 produse

Cantare bebelusi - 19 produse cu preturi intre 148.75 lei si 427.99 lei

Cantarul pentru bebelusi - accesoriul nelipsit din viata unui parinte responsabil

Un cantar de bebelusi, fie el electronic sau digital, te ajuta sa monitorizezi greutatea copilului tau in fiecare stadiu al primului sau an de viata. Este accesoriul indispensabil atunci cand cresterea in greutate este esentiala si trebuie urmarita pas cu pas, pentru a observa evolutia nou-nascutului. Greutatea copilului poate determina ritmul sau de crestere, precum si eventuale probleme de sanatate.

Cantarul pentru bebe - cum poti alege produsul potrivit?

Un astfel de cantar trebuie ales cu mare grija, fiind diferit de cele normale, folosite de adulti. Tocmai de aceea, atentia la detalii este imperios necesara. Produsul trebuie sa fie practic, usor de folosit si sa determine cu precizie greutatea bebelusului. Un model bun va determina greutatea copilului cu o precizie de 5-10 grame si o plaja de masurare cu valori cuprinse intre 0 si 20 de kilograme.

Functia de blocare a greutatii este un avantaj in cazul anumitor modele, deoarece iti permite cantarirea sugarului in timp ce acesta se misca in mod constant. Mai mult decat atat, alte aspecte importante sunt aderenta pe suprafete si tavita cantarului, unde este recomandata alegerea unui material precum plasticul, care sa nu fie foarte rece la atingere si sa poata fi curatat. Totodata, in cazul tavitei, este indicata o forma adancita pentru a preveni miscarile bebelusului, rostogolirea sau caderea acestuia de pe cantar.

Pentru ca ne pasa de nevoile si dorintele parintilor, am selectat produse de la diverse branduri, fiecare avand un raport calitate-pret corect. De la igiena dentara, aspiratoare nazale, scutece, hainute si incaltaminte, pana la articole pentru parinti, totul este ales cu grija si atentie la detalii, astfel incat tu si bebelusul tau sa va bucurati de produsele dorite.