Dragi clienti, astazi 03.Aprilie, operatorii Call Center vor raspunde doar online, pe adresa office@babyneeds.ro solicitarilor legate de comenzi, produse sau retur. Am luat toate masurile pentru prevenirea raspandirii virusului COVID-19 si facem eforturi pentru a mentine timpul de procesare a comenzilor in maximum 24-48 de ore. Stay Safe, Stay Healthy!

Cantare bebelusi

Cand copii sunt mici, parintii sunt cu ochii in patru, deoarece sunt foarte multi factori care ar putea determina afectarea sistemului lor inca in formare. De aceea, bebelusii sunt tinuti sub observatie, pentru ca mami si tati sa fie siguri ca acestia nu vor pati nimic in viitor. Unul dintre acesti factori este greutatea copilasilor, esentiala in primele luni de viata pentru monitorizarea tuturor elementelor de care depinde sanatatea, si in ultima instanta, viata bebelusilor.

BabyNeeds are exact produsele speciale pentru parintii care doresc in permanenta sa stie exact care este greutatea specifica a copilului si daca aceasta se incadreaza in normele date de varsta micutului. Oferta magazinului online contine produse ieftine si reduceri semnificative la toata gama de produse, pentru ca parintii sa poata beneficia de tehnologie la cele mai inalte standarde posibile.

Tipurile de cantare pentru bebelusi de la BabyNeeds

Exista mai multe tipuri de cantare pentru bebelusi disponibile pe BabyNeeds, iar acestea sunt disponibile pentru toate categoriile de varsta ale bebelusilor, oprindu-se totusi la 72 de luni, pentru ca bebelusul devine deja mult prea mare pentru a mai fi cantarit pe un astfel de instrument special pentru bebelusi. Iata care sunt principalele categorii de bebelusi de la BabyNeeds:

  • Cantare mecanice
  • Cantare electronice
  • Cantare digitale

In afara de aceste categorii generale exista si cateva tipuri de cantare pentru bebelusi care au caracteristici speciale. Cateva dintre acestea sunt cantare multifunctionale, precum o functie care nu permite dereglarea rezultatului daca bebelusul se misca, iar altele au functie de muzica, pentru calmarea bebelusului in timp ce acesta este cantarit.

Care sunt motivele pentru achizitionarea unor cantare de bebelusi

Cantarele de bebelusi de la BabyNeeds fac parte dintr-o gama variata de produse, speciala pentru curatenia si sanatatea bebelusului. De aceea, aceste produse din magazinul online sunt ofertante din mai multe motive, precum urmatoarele:

  • Preturi ieftine
  • Cantarire precisa
  • Modele multifunctionale

Toate acestea fac din aparent simplele produse de cantarire a bebelusilor adevarate instrumente cu o precizie de ceas elvetian, care pot fi achizitionate de parintii grijulii doar din magazinul online BabyNeeds.

up