Patuturi din lemn

(585 produse)

Patuturi din lemn

(585 produse)

Patuturi din lemn - 585 produse cu preturi intre 31 lei si 3717.99 lei

Patuturile din lemn, o varianta pe care trebuie sa o iei in considerare pentru copilul tau

Cand bebelusul vine pe lume, fiecare parinte isi doreste sa ii ofere doar momente de calitate, sa il iubeasca si sa se bucure de fiecare zambet oferit. Unul dintre lucrurile de baza din primele luni de viata ale lui bebe este patutul pe care se odihneste in fiecare zi. Acesta va trebui ales cu grija si multa responsabilitate pentru ca totul sa fie in regula.

Patuturi pentru bebelusi din lemn, o alegere excelenta pentru camera micutului

Daca si tu esti in cautarea unui patut din lemn pentru bebelusi, nu uita sa tii cont de recomandarile specialistilor in ceea ce priveste siguranta, dar si de aspectul pe care o astfel de piesa de mobilier il are. La Babyneeds, vei putea gasi o gama foarte variata de patuturi din lemn pentru copii, astfel ca vei putea alege modelul preferat si culoarea pe care ti-o doresti. Nu uita de dimeniuni, acestea pot fi diferite, in functie de model si de preferinte. Si pentru ca fiecare produs din aceasta categorie este de calitate superioara, acesta va putea fi folosit daca iti vei dori un alt copil sau il poti oferi unei alte mamici pe care o cunosti.

Tot in magazinul nostru online vei putea descoperi si lenjerie pentru patuturi, saltele cu o calitate dovedita, dar si hainute sau jucarii pentru cei mici, astfel ca vei castiga timp pretios atunci cand vei alege lucrurile necesare pentru copilasul tau.

1. Ce tip de lemn se recomanda pentru un patut pentru bebelusi?

Lemnul de fag sau de molid sunt cele mai recomandate pentru patuturile pentru bebelusi. Acestea sunt durabile si stabile, iar fibrele de lemn sunt netede, evitand astfel orice urma de aschii care ar putea afecta pielea delicata a bebelusului.

2. Cat de importanta este calitatea constructiei pentru un patut din lemn?

Constructia trebuie sa fie solida si stabila, cu un finisaj neted si non-toxic, iar piesele sa fie bine fixate. Aceste aspecte sunt esentiale pentru confortul si siguranta bebelusului.

3. Cat de importanta este dimensiunea patutului pentru copil?

Dimensiunea patutului si distanta dintre cele doua bare laterale sunt importante. Patuturile recomandate pentru copii trebuie sa aiba distanta intre bare de cel mult 6 cm si sa respecte standardele internationale pentru dimensiune: 120 x 60 cm.

4. Ce anume trebuie sa verifici inainte de a cumpara un patut din lemn?

Inainte de achizitionarea unui patut din lemn, trebuie sa verifici daca acesta respecta toate standardele de siguranta si sa ii verifici constructia. De asemenea, trebuie sa acorzi atentie finisajelor si sa te asiguri ca acestea sunt non-toxice si netede, in vederea evitarii aparitiei aschiilor care pot afecta bebelusii.