Carioci si Markere

(58 produse)

Carioci si Markere

(58 produse)

1-58 din 58 produse

Carioci - 58 produse cu preturi intre 11.9 lei si 159 lei

Carioci – nelipsite din activitatile creative ale micutilor

Seturile de carioci si markerele colorate sunt instrumente creative care nu ar trebui sa lipseasca din camera unui copil. De altfel, cariocile colorate se regasesc pe lista de rechizite necesare, atunci cand cei mici descopera cum pot da viata pe hartie liniilor de desen. Uneori, copiii au nevoie doar de un marker colorat pentru a contura o adevarata lume imaginara.

Daca ai ajuns aici, inseamna ca ai nevoie de un set de carioci pentru cel mic, iar noi ne bucuram ca iti putem pune la dispozitie pe babyneeds.ro o gama variata de instrumente pentru pictura si desen, de la carioci la set la acuarele si creioane colorate.

Seturi de carioci – cum le alegi pe cele potrivite?

Cel mic ti-a cerut un set de carioci cu sclipici sau poate niste markere de colorat? Nu iti face griji, deoarece gasesti la noi pe site orice tip de carioci pentru copii, de la cele cu varf gros, la cele tip pensula, chiar si markere colorate pentru bebe.

In momentul in care alegi un set de markere colorate, este important sa tii cont de suprafata pe care urmeaza sa fie folosite (sticla, hartie, textil etc.). Daca stii ca cel mic iubeste sa coloreze nu doar hartia, ci si obiectele din jurul lui, poate ar fi bine sa optezi pentru niste carioci de colorat care se curata usor. Pe babyneeds.ro vei gasi multe tipuri de astfel de produse  – tu trebuie doar sa le alegi pe cele care corespund nevoilor copilului tau!

 Cu ce se curata carioca de pe haine?

Înmoaie haina în cauză în apă și apoi tamponează ușor cu un șervețel de hârtie pe care în prealabil l-ai dat cu fixativ. O să observi de la primele tamponări că, încet încet, culoarea lăsată de marker pe haine se transferă pe șervețelul de hârtie. Repetă procedura până reușești să scoți pata de tot și apoi pune haina la spălat, așa cum o faci de obicei.

Cu ce se curata carioca de pe piele?

Carioca de pe pielea copilului se poate sterge usor cu putin spirt. Alcoolul este probabil cel mai eficient produs pentru indepartarea urmelor de carioca de pe corp. Puneti putin spirt pe o discheta din bumbac si sterge usor locul murdar, apoi lasa discheta acolo cateva secunde. Nu freca, deoarece acest lucru poate irita pielea.

Cu ce se curata carioca de pe perete?

Atunci cand ai copii, exista mari sanse ca peretii casei sa devina tinta celor mici, asa ca te poti astepta oricand la pete de carioca, acuarele sau creioane colorate. Totusi, urmele de carioca pot fi sterse, daca aplici pe pata putin ulei de bebelus. Apoi, poti curata zona respectiva cu apa calda si detergent, iar peretele tau va arata ca nou.