Baita si Accesorii

(122 produse)

Baita si Accesorii

(122 produse)

1-60 din 122 produse

Baita si Accesorii - 122 produse cu preturi intre 3.99 lei si 279 lei

Baita bebelusului reprezinta un moment important. Magazinul nostru vine in ajutorul tuturor parintilor cu diverse produse ce ii vor ajuta in acest proces. Pentru a transforma o banala imbaiere intr-un veritabil ritual pe care cel mic il va adora aveti nevoie de accesorii, precum buretii si manusile speciale, protectiile pentru ochi, suporturile pentru lucrusoarele cu care se joaca, dar si altele.

 

Suportul de cada pentru bebelusi, scaunul si alte accesorii utile pentru baia copilasului

 

In timpul imbaierii, cel mic trebuie sa se simta in siguranta. Pentru ca asta, magazinul nostru va recomanda folosirea suportului de cada pentru bebelusi. Cele mai multe dintre ele au o forma ergonomica, pentru a facilita copilului tot confortul de care are nevoie pentru a se bucura de acest moment. Pentru o aderenta maxima, fixarea suportului de baie se face prin ventuze. Modelele variaza in functie de culoare, dar si de varsta micutului. Sunt usor de manevrat si de depozitat.

 

O varianta extrem de utila si sigura a suportului pentru cada o reprezinta scaunul de baie pentru bebelusi. Cu ajutorul sau, imbaierea va deveni super distractiva deoarece sunt prevazute cu jucarioare vesel colorate, permitand, in acelasi timp, ca micutul sa stea confortabil.

 

Indiferent de produsele de igiena folosite, buretii haiosi, in forme de animalute, jucarioarele de baie achizitionate pentru distractia bebelusului sau pentru a-i atrage atentia, nu uitati ca, pe primul loc, trebuie sa plasati siguranta si confortul oferite celui mic in timpul baitei.