Perne pentru bebe

(474 produse)

Perne pentru bebe

(474 produse)

Perne pentru bebe - 474 produse cu preturi intre 14.84 lei si 499 lei

Perna pentru bebelusi si copii mici e vazuta drept un instrument care ajuta la prevenirea plagiocefaliei. O alta varianta populara o reprezinta cea antireflux, care se muleaza dupa profilul piticului si ii sustine coloana, dar si capul pentru un somn linistit. Cum nou-nascutii isi petrec mare parte din timp dormind, confortul patutului este extrem de important. La fel ca adultii, cei mici se odihnesc cel mai bine atunci cand au parte de un mediu comod.

Perne pentru bebelusi - ce variante exista?

Bebelusii au nevoie de o perna speciala, proiectata pentru proportiile lor, care sa le permita un somn odihnitor si o dezvoltare armonioasa a corpului. Pentru cei mai mititei, va  punem la dispozitie o gama larga de astfel de produse menite sa ii ajute sa aiba o pozitie corecta in timp ce dorm. Astfel, pe site veti gasi modele precum perna cu plan inclinat, pentru sustinerea gatului, antisufocare, anti-rasturnare, antiregurgitare, occipitala, suporturi cuib si multe altele.

De asemenea, magazinul nostru online vine in sprijinul parintilor si cu pernute anticolici pentru bebe, care sa aline durerile si disconfortul prichindelului in perioadele mai putin placute. Acestea se gasesc sub diferite forme si modele, lucru care va permite sa faceti cea mai buna alegere pentru micutul dumneavoastra.

Pentru perioadele din timpul zilei, parintii pot apela la ajutorul unei perne speciale care sa sprijine capul bebelusului in timp ce acesta asculta povestile citite sau urmareste activitatile care au loc in jurul sau.