Lenjerie patuturi

(2311 produse)

Lenjerie patuturi

(2311 produse)

Lenjerie Patuturi - 2311 produse cu preturi intre 21.99 lei si 814 lei

Lenjerii patut bebe – Modele atractive si materiale protectoare pentru pielea sensibila a copiilor

Somnul de calitate este esential pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor. De aceea, respectarea programului de somn si alegerea materialelor de calitate pentru lenjeriile de patut pentru bebe sunt conditii vitale pentru crearea unui mediu propice odihnei. Lenjeria pentru patut trebuie sa inveseleasca ambientul din camera copilului, sa fie placuta la contactul cu pielea delicata a micutului, sa ofere confort si sa protejeze de eventuale incidente.

Lenjerii de patut pentru conditii confortabile si igienice de odihna

In primii ani de viata, sanatatea copiilor este un subiect delicat si care necesita atentie la fiecare detaliu. Lenjeriile de patut trebuie sa permita ventilatia aerului in timpul somnului, sa nu retina umezeala, sa fie moi la atingere si sa poata fi curatate si uscate simplu si rapid. Modelele concepute din bumbac sau bambus nu favorizeaza aparitia alergiilor, mancarimilor, rosetii sau a iritatiilor. Materialele sintetice, precum poliesterul, nu retin umezeala si se usuca rapid, garantand un mediu optim si igienic pentru un somn neintrerupt. Pentru ca sanatatea micutului tau este prioritatea noastra, cu ocazia venirii pe lume a noului membru al familiei, iti punem la dispozitie seturi de lenjerii de pat pentru bebelusi cu aparatori sau fara, cearceafuri pentru patut albe, pilote, patuturi pentru copii, saltele pentru patuturi, pijamale de copii si bebelusi, plus multe altele care imbie la un somn adanc.

 
Pregateste-te din timp pentru sosirea pe lume a copilului si comanda simplu online si cu livrare la adresa ta produsele indicate pentru primii pasi pe lume ai micutului.