Ingrijire personala barbati

(19 produse)

Ingrijire personala barbati

(19 produse)

1-19 din 19 produse

Ingrijire personala barbati - 19 produse cu preturi intre 40.4 lei si 277 lei

Ingrijire personala barbati - Alege ce iti place si ti se potriveste

Cosmetice barbati – accesorii necesare pentru ingrijirea personala

Daca iti place sa fii mereu ingrijit si in forma, ai grija sa nu-ti lipseasca din trusa de ingrijire personala cateva cosmetice esentiale pentru barbati. In primul rand, aparatul de tuns. Acesta este multifunctional. Il poti folosi pentru a-ti tunde parul si a-ti stiliza barba. Este foarte simplu de utilizat. Cu toate acestea, daca acorzi atentie fiecarei parti a corpului, atunci alege un aparat special pentru barba si un altul pentru tuns parul. Oricare ar fi alegerea ta, aici pe site le gasesti pe toate acestea.

Pentru o ingrijire personala specifica barbatilor, dupa aplicarea after shave-ului foloseste apa de toaleta sau apa de parfum preferata. O poti comanda chiar de aici la un pret avantajos prin cateva click-uri simple. Vei transmite energie pozitiva si multa incredere in tine.

Ingrijire personala barbati – o modalitate simpla de a-ti pastra sanatatea si de a fi mereu in forma

Daca, intuitiv, pare ca produsele pentru par, piele si unghii sunt destinate femeilor, ei bine nu este asa. Si pentru barbati exista asemenea produse. In ultimii ani tot mai multe firme au dezvoltat si produse pentru ingrijirea personala a barbatilor. Ceea ce este de inteles, deoarece barbatii au devenit mai deschisi in ceea ce priveste produsele de ingrijire a pielii sau a parului pentru a arata mai tineri si a se mentine in forma maxima.

Pentru ca, in general, barbatii sunt mai economi si nu vor sa cheltuiasca foarte mult pe astfel de produse, noi am colectionat cateva dintre cele mai bune aici pe site si te asteptam sa le testezi. Daca preferi sa treci dincolo de acele produse care se gasesc in orice magazin alimentar, aici este locul tau.