Siguranta Bebelusului - 351 produse cu preturi intre 9.98 lei si 1035 lei

Sisteme de siguranta de copii – produse cu functii de comunicare bidirectionala pentru monitorizare constanta 

Sisteme de siguranta pentru copii includ dispozitive si tehnologii inovative, menite sa pastreze un mediu securizat pentru sanatatea si integritatea celor mici. Selectia de sisteme si accesorii de siguranta pentru copii iti pune la dispozitie solutii care te ajuta sa-l observi pe cel mic din alta camera, in timp ce tu indeplinesti alte sarcini casnice. Gratie tehnologiei de ultima generatie, videofoanele si interfoanele pentru bebelusi sunt dotate cu functii de activare a melodiilor cu efect calmant pentru copii. De asemenea, aceste produse sunt prevazute cu senzor de lumina, umiditate, de miscare sau termic, cu raza de actiune extinsa, plus multiple functii suplimentare, cu sunet si imagini de inalta calitate. 

Construite din materiale durabile, aceste sisteme de siguranta pentru copii si bebelusi sunt proiectate sa faca fata utilizarii intense, specifice perioadei de crestere, cand cei mici necesita atentia constanta a adultilor, indiferent de distanta.

  

Sistem de siguranta de copii – articole performante pentru protectia micutului in casa sau in spatiile exterioare

Din gama sistemelor de siguranta pentru copii nu puteau lipsi hamurile de protectie, cu rol de stabilizare a celor mici in timpul plimbarilor sau a deplasarilor cu masina. Acestea sunt fabricate din materiale delicate cu pielea micutului, dar in acelasi timp sunt echipate cu sisteme de fixare si benzi elastice care permit libertate de miscare in conditii de siguranta. Echipamentele consolideaza legatura dintre adult si copil, diminuand riscul eventualelor incidente. De asemenea, sistemele de protectie joaca un rol crucial in prevenirea accidentelor. Un astfel de sistem de siguranta pentru copii are rolul de a amortiza impactul cu anumite suprafete din camera sau de a camufla elementele cu potential de vatamare pentru cel mic.