Carusel Muzical Bebe

(70 produse)

Carusel Muzical Bebe

(70 produse)

1-60 din 70 produse

Carusele Muzicale - 70 produse cu preturi intre 92 lei si 476.9 lei

Magazinul nostru online vine in sprijinul parintilor cu o varietate de jucarii pentru prichindei. Inca de la varste fragede, cei mici au nevoie de o stimulare senzoriala pe care un carusel muzical le-o poate oferi. Miscarea, culorile vibrante, dar si sunetele melodioase reusesc sa capteze atentia oricarui bebelus.

 

Carusel muzical - recomandarile noatre

Cand vine vorba de accesoriile pentru dormitorul copilului, alegerea este una foarte importanta. Piesa centrala a acestei incaperi a fost si va fi mereu patutul, iar tocmai din acest motiv are nevoie de un carusel muzical, ideal pentru a spori magia spatiului in care e amplasat. In plus, il ajuta pe bebe sa se dezvolte armonios, atat fizic, cat si psihic. Acesta are un impact foarte important asupra abilitatiilor motorii, dar si asupra dezvoltarii limbajului. Cu ajutorului unui astfel de obiect, atentia celui mic este captata mult mai usor, iar miscarea vesela a jucariilor va contribui la stimularea vizuala a micutului si la calmarea acestuia. Un astfel de produs este ideal pentru nopti linistite si un somn cat mai bun, dar si pentru zilele interactive pline de joaca.

Magazinul nostru online va pune la dispozitie o gama larga de carusele muzicale - cu sunete și lumini, cu sau fara proiector - potrivite atat pentru fetite, cat si pentru baietei, decorate cu jucarii care mai de care mai interesante. De asemenea, veti putea opta si pentru modele destinate patuturilor pliabile, toate la preturi accesibile.