Carusel Muzical Bebe

(81 produse)

Carusel Muzical Bebe

(81 produse)

1-60 din 81 produse

Carusele Muzicale - 81 produse cu preturi intre 89 lei si 444.76 lei

Carusele muzicale pentru dezvoltarea simtului vizual si auditiv

Primii ani din viata copilului tau sunt esentiali pentru cresterea armonioasa. Inca de la inceput, cei mici au nevoie de o stimulare senzoriala pe care doar un carusel muzical o poate darui. Acestea pot intruchipa personaje comice, menite sa il inveseleasca pe cel mic si sa ii distraga atentia atunci cand refuza sa mai stea in brate. Jucariile zornaitoare pot fi utilizate separat pentru a incuraja dezvoltarea auditiva si vizuala in primele luni de viata. Jocurile de lumini si culori pe tavan si sunetele melodioase reusesc sa capteze atentia celor mai energici bebelusi si sa ii pregateasca pentru un somn odihnitor.

Carusele muzicale pentru patut – Creeaza pentru cel mic ambientul optim pentru un somn de calitate

Cand vine vorba de amenajarea dormitorului pentru noul-nascut, atentia trebuie acordata chiar si celui mai mic detaliu. Patutul pentru copii din lemn are un statut major, iar pregatirea acestuia trebuie sa includa tot ce e mai bun pentru sanatatea si dezvoltarea psihica si fizica a micutului. Lenjeriile de pat pentru copii, saltelele pentru patut si caruselele muzicale electrice, din plus sau pliabile sunt doar cateva elemente care contureaza magia camerei bebelusului. Caruselul muzical pentru bebe il va cuceri instant pe cel mic, iar tu vei avea mai mult timp pentru tine. Daca cel mic devine agitat, miscarea vesela a componentelor, culorile vibrante, proiectorul de lumini si emiterea diferitelor sunete la atingere contribuie garantat la calmarea juniorului. Partile delicate pot fi detasate si schimbate cu altele noi pe masura ce bebelusul inainteaza in varsta. Un astfel de produs este indicat pentru fete si pentru baietei. Formula dupa care a fost conceput caruselul muzical cu lumini face ca noptile sa fie mai linistite, somnul mai lin si zilele inactive cat mai pline de joaca.

1. Care este varsta recomandata pentru utilizarea unui carusel muzical bebe?

Varsta recomandata pentru utilizarea caruselului muzical bebe este intre 0 si 6 luni.

2. Ce trebuie sa iau in considerare atunci cand aleg un carusel muzical pentru bebe?

Trebuie sa iei in considerare melodiile, designul si dimensiunile caruselului muzical pentru a asigura confortul si siguranta bebelusului tau.

3. Sunt caruselele muzicale pentru bebelusi sigure?

Da, majoritatea caruselelor muzicale pentru bebelusi sunt sigure, insa este important sa verifici daca sunt construite din materiale sigure si daca au trecut de testele de siguranta.

4. Pot caruselele muzicale bebe sa contribuie la dezvoltarea copilului?

Da, caruselele muzicale bebe pot ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii si a perceptiei vizuale si auditive a copilului, prin stimularea simturilor prin miscarea si sunetul melodiilor.