Tarcuri

(58 produse)

Tarcuri

(58 produse)

1-58 din 58 produse

Tarcuri - 58 produse cu preturi intre 149 lei si 1145 lei

Tarc de copii – joaca in siguranta si nivel ridicat de confort

Locul de joaca al celui mic trebuie sa fie in siguranta si sa ii creeze confort. De aceea este de preferat sa alegi, de pilda, un tarc pentru copii care sa ii ofere bebelusului mobilitatea de care are nevoie. Aceste tarcuri pentru copii sunt fabricate din materiale rezistente care nu vor pune in pericol sanatatea celui mic. De aceea, pe langa patuturi de copii, poti opta si pentru un tarc de joaca pentru copii, sigur si usor de intretinut, care nu ocupa spatiu mult in camera. Un astfel de produs poate fi solutia ideala, atunci cand vrei ca bebe sa stea intr-un loc ferit si usor de supravegheat. Totodata, daca doresti ca bebe sa fie si mai ferit, atunci cand se odihneste, poti opta si pentru aparatori de patut de la Babyneeds.ro.

 

Tarcuri pentru copii – spatiul ideal pentru momentele de relaxare

Un astfel de loc de joaca pentru copii este ideal, mai ales atunci cand parintele are nevoie de cateva momente de relaxare. Fie ca alegi un tarc de copil pliabil, fie unul cu saltea, micutul tau va avea parte de confort cand va sta in sezut si se va juca. Atunci cand nu il folosesti, nu uita ca acesta trebuie sa fie depozitat intr-un spatiu uscat si ferit de praf. La Babyneeds.ro vei mai gasi si cosulete pentru bebelusi, patuturi pliante sau chiar din lemn, pentru ca cel mic sa aiba parte de tot confortul. Iar, daca va ganditi sa plecati in vacanta cu bebe, nu uitati ca un tarc pliabil sau modular pentru copii este usor de transportat si de montat!

 

1. Care ar fi dimensiunea potrivita pentru tarc?

Dimensiunea se va determina in functie de varsta copilului si de scopul pentru care este folosit tarcul. In general, tarcurile pentru copii mici trebuie sa fie mai mari decat cele destinate copiilor mai mari.

2. Ce material ar trebui sa aiba tarcul pentru a fi sigur si eficient?

Material sigur, durabil și ușor de curățat. Cele mai populare materiale utilizate pentru construirea tarcurilor pentru copii sunt lemnul și plasticul.

3. Cum ar trebui amplasat tarcul pentru a evita pericolele?

Tarcul ar trebui amplasat pe o suprafata plana si cu un strat adecvat de material de amortizare sub el, cum ar fi spuma sau covoarele celulare pentru a evita ranirea in caz de cazatura.

4. Cum ar trebui sa fie curatat tarcul pentru copii?

Tarcurile trebuie sa fie curatate regulat pentru a preveni infestarea cu bacterii si germeni. Le puteti curata manual cu apa si sapun sau cu o solutie de curatare blanda. Tarcurile nu trebuie utilizate pana cand nu sunt uscate complet.