Tarcuri

(26 produse)

Tarcuri

(26 produse)

1-26 din 26 produse

Tarcuri - 26 produse cu preturi intre 289 lei si 859 lei

Siguranta celui mic este foarte importanta in toate momentele din viata lui. Astfel, fie ca este vorba despre timpul in care bebelusul se joaca, fie despre clipele de odihna, tarcurile pentru copii sunt recomandate de specialisti si vin in ajutorul parintilor pentru limitarea responsabilitatilor si a grijilor pe care le au cu ocazia venirii unui pitic energic in casa.

 

Tarcuri pentru copii - siguranta si confort pentru cei mici, griji reduse pentru parinti

 

Energia copiilor trebuie consumata in timpul zilei, iar acest lucru are numeroase avantaje pe parcursul noptii. In cazul in care cel mic a fost activ, somnul va fi unul linistitor si constant. Pentru siguranta bebelusului, parintii pot apela cu succes la un tarc in care prichindelul sa se joace. Daca nu se doreste ocuparea unui spatiu prea mare constant, exista varianta celor pliabile, care pot fi stranse in momentul in care nu mai e nevoie de ele. 

Pe langa siguranta de pe parcursul zilei, somnul trebuie si el protejat. Astfel, puteti opta pentru un tarc cu saltea, pentru ca grijile din timpul noptii sa fie mult mai reduse. In cazul in care cel mic se va trezi sau se va intoarce pe durata odihnei, parintii vor sta linistiti, deoarece nu exista posibilitatea ca bebe sa cada.

Alegerea modelului potrivit dintr-o gama atat de larga trebuie sa fie bazata pe mai multe criterii. Este recomandat sa luati in calcul, de exemplu, materialul din care e realizat - desi lemnul poate parea o idee buna, nu uitati ca cele din plastic sau metal au designuri mai variate. De asemenea, varsta si greutatea piticului au un rol important in a stabili care este cel mai potrivit produs pentru nevoile dumneavoastra. La noi veti gasi tarcuri de joaca pentru toate preferintele, indiferent de bugetul de care dispuneti!