Biberoane

(234 produse)

Biberoane

(234 produse)

1-60 din 234 produse

Biberoane - 234 produse cu preturi intre 12 lei si 318.34 lei

Biberonul – un accesoriu pentru crearea de conexiuni

Momentul nasterii este unul cu emotii de o intensitate foarte crescuta. Si la fel este si momentul primei alaptari. Legatura care se creeaza intre bebelus si mama nu poate fi descrisa in cuvinte. Insa, este important ca ambii parinti, dar si fratii sau surorile, sa construiasca o legatura stransa cu noul membru al familiei. In mod evident, prin alaptare nu este posibil. Si, in acest caz, alternativa o reprezinta biberonul. Hranind bebelusul astfel, fiecare membru al familiei va putea petrece cateva momente fascinante cu cel mic. Pe site-ul nostru gasesti o varietate de biberoane pentru nou nascuti.

Biberon anticolici – un produs care amelioreaza disconfortul abdominal resimtit de bebe

Exista numeroase tipuri de biberoane pe piata. Printre cele foarte eficiente sunt modelele anticolici. In primele saptamani si luni de viata, aparitia colicilor este un fenomen des intalnit, care creeaza un mare disconfort prin dureri abdominale. Pentru a veni in ajutorul celor mici, dar si in ajutorul parintilor, Babyneeds.ro ofera o gama larga de produse care elimina aceasta problema. La noi pe site gasesti biberoane pentru nou nascuti (0 luni) fabricate atat din sticla, cat si din plastic, dar si modele potrivite pentru 3 luni, 1 an sau 2 ani, la un raport calitate-pret corect. Pentru momentele dintre mese, poti linisti copilul si cu suzete cu tetina din silicon sau latex.

De asemenea, poti alege dintre multe modele (chiar si ergonomice), marimi si culori. Daca copilul este mai mare, poti opta pentru un model cu manere. Varsta celui mic este importanta in momentul alegerii. Asta deoarece tipurile de scurgere difera. Pentru copiii de peste 6 luni, se recomanda un debit consistent ce este ideal pentru mancare. Insa, oricare ar fi nevoile celui mic, cu siguranta vei gasi produsul potrivit pe site.