Biberoane

(241 produse)

Biberoane

(241 produse)

1-60 din 241 produse

Biberoane - 241 produse cu preturi intre 8 lei si 317 lei

Magazinul nostru ajuta mamicile ce sunt in cautarea biberonului perfect pentru micutii lor. De multe ori, aceasta sarcina nu este atat de usoara pe cat pare, iar tocmai din acest motiv venim in ajutorul lor cu o gama larga de produse, acoperind astfel toate dorintele si necesitatile acestora.

Biberoanele de pe site-ul nostru - alegerea mamicilor responsabile

Inca de la nastere, bebelusul are nevoie de sticlute si tetine curate, alegerea acestora nefiind un proces tocmai simplu. Atentia trebuie sa fie orientata spre mai multe aspecte, ce va vor ghida spre alegerea produsului final. Pe site-ul nostru va puteti bucura de biberoane cu  forme diverse, fabricate atat din plastic, cat si din sticla, doua dintre materialele preferate ce domina piata de profil. Ultimele modele sunt ergonomice, fiind mult mai usor de utilizat, chiar si pentru bebelusi.

Tetina biberonului - un aspect important

Pentru ca vrem sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra, in gama noastra de produse veti regasi tetine fabricate atat din latex, cat si din silicon, cele doua materiale preferate de micuti. Pe langa acest lucru, va veti putea bucura de nenumarate forme, pentru toate varstele si nevoile, fie mari, fie ortodontice. Nu uitati sa aveti in vedere tipul de scurgere, esential pentru hranirea optima a bebelusului. Acesta va fie ales in functie de varsta celui mic: debit lent (0 - 3 luni), mediu (peste 3 luni) si rapid (peste 6 luni). Pe langa acestea, exista si varianta debitului consistent, ideal pentru supa sau piure. Toate aceste variante sunt la indemana dumneavoastra.