Perne pentru bebe sustinere gat

(49 produse)

Perne pentru bebe sustinere gat

(49 produse)

1-49 din 49 produse

Perne pentru bebe sustinere gat - 49 produse cu preturi intre 40 lei si 119 lei

Pernuta de cap pentru bebelusi – ajutor in pastrarea corecta a pozitiei si coloanei vertebrale

Pernele pentru capul bebelusilor ajuta la mentinerea pozitiei corecte a capului si gatului copilului atat in timpul somnului, cat si in timpul alimentatiei. Acestea sunt proiectate pentru a preveni apneea de somn sau alte probleme respiratorii, iar unele modele includ un suport pentru corpul bebelusului, astfel incat acesta sa fie sustinut complet si in timpul somnului lateral.

Este important de stiut faptul ca pernele de sustinere pentru capul bebelusilor sunt recomandate de catre medicii pediatri. Totodata, si pernele anticolici pentru bebelusi sunt recomandate de specialisti. Ele sunt utile pentru calmarea durerilor si relaxarea celui mic. Cand vine vorba de perne pentru bebelusi, insa, acestea  trebuie sa fie folosite cu atentie si sub supravegherea unui adult.

Pernuta bebe pentru cap – sustinerea eficienta de care are nevoie un bebelus

Pernele de sustinere pentru capul bebelusilor pot fi folosite atat acasa, cat si in timpul calatoriilor. Pe site vei gasi si perne auto pentru gat potrivite copiilor ceva mai mari. Acestea sunt usor de transportat si de folosit, astfel incat asigura confortul si ofera siguranta celui mic in orice situatie. Indiferent ca alegi o perna in forma de dinozaur, bufnita sau leu, aceasta trebuie sa fie de nelipsit din repertoriul sigurantei copilului tau. 

Pernutele de cap pentru bebelusi sunt disponibile in diferite dimensiuni, forme si culori pentru a se potrivi varstei si dimensiunilor bebelusului. Acestea sunt confectionate din materiale moi si confortabile pentru confort maxim. Alege o astfel de perna atunci cand achizitionezi accesoriile patutului precum saltele de patutcarusel muzical sau lenjeria de pat. Astfel vei avea setul complet pentru confortul copilului.