Sisteme de protectie

(222 produse)

Sisteme de protectie

(222 produse)

1-60 din 222 produse

Sisteme de protectie - 222 produse cu preturi intre 9.99 lei si 698.99 lei

Protejarea copiilor este responsabilitatea fiecarui parinte iubitor, care incearca, imediat dupa nastere, sa asigure un climat sanatos si un mediu familial sigur, in care cei mici sa fie feriti de accidente nedorite. Chiar daca nou-nascutii nici nu se pot intoarce de pe o parte pe alta, asta nu inseamna ca nu o vor face putin mai tarziu, intr-un moment in care adultii vor fi luati total pe nepregatite. Din acest motiv, patutul din camera lor trebuie sa fie cat mai bine echipat cu tot felul de protectii laterale, bare mobile sau pliante, in asa fel incat somnul sau activitatea din timpul zilei sa aiba loc fara grija.

Protectii de pat pentru copii - modele de site-ul nostru

Magazinul nostru vine in intampinarea nevoilor tuturor familiilor cu produse de calitate superioara, fabricate de producatori celebri pentru faptul ca pun mai presus de orice siguranta copiilor. Barierele pentru patul bebelusului, protectiile laterale si pentru colturi sau opritoarele sunt doar cateva dintre articolele destinate mentinerii sigurantei celor mici.

Dimensiunile acestor produse sunt variate, in functie de cele ale patului, asa ca puteti achizitiona modele diferite de sisteme, precum protectia sau bariera de pat de 20, 60, 80 180, 200 cm etc, cu diferite tipuri de prindere: scai, adeziv, suruburi.

Patul pentru copilul dumneavoastra trebuie sa fie bine protejat, acest lucru oferind din plin sansa de a creste un micut fericit si sanatos. Astfel de produse pot fi comandate online, la preturi accesibile, din magazinul nostru. Folosind aceste sisteme, cel mic va creste in siguranta perfecta!