Blendere, roboti si mixere

(23 produse)

Blendere, roboti si mixere

(23 produse)

1-23 din 23 produse

Blendere, roboti si mixere - 23 produse cu preturi intre 53 lei si 1040.68 lei

Aparat de gatit cu aburi – prepararea unei mese naturale si sanatoase pentru copilul tau

Aparatele de gatit cu aburi sunt ideale pentru pregatirea mancarii bebelusilor, deoarece permit o gatire uniforma si sanatoasa a alimentelor. Aburul cald permite mentinerea nutrientilor, vitaminelor si aromelor alimentelor, fara a fi necesara adaugarea de ulei sau grasimi. Majoritatea aparatelor de gatit cu aburi pentru bebelusi au compartimente separate, astfel incat sa poata fi pregatite diferite tipuri de alimente in acelasi timp. Compartimentarea face ca aceste produse sa fie ideale ca aparate pentru diversificare. Acest lucru este foarte util cand bebe se afla in perioada aceasta.

Aparatele de gatit la aburi pentru bebelusi au un control precis al timpului si temperaturii, astfel incat sa poata fi reglate in functie de tipul de aliment si de necesitatile individuale ale bebelusului tau. Un robot de gatit cu aburi care are inclus si un blender sau mixer nu face decat sa completeze perfect aparatura necesara in prepararea hranei copilului.

 Aparat de gatit – usurinta atat in pregatirea mancarii bebelusilor, cat si in curatat

 Este important ca un aparat de gatit cu aburi pentru bebelusi sa fie usor de curatat, mai ales daca este utilizat frecvent. Un design cu compartimente detasabile si materiale rezistente la uzura, precum si posibilitatea de curatare la masina de spalat vase, fac curatarea mult mai usoara. La fel este si in cazul recipientelor pentru hrana bebelusului. Toate canutele, bolurile si tacamurile trebuie sa fie usor de curatat. Pe site-ul nostru vei gasi o varietate din aceste produse de calitate superioara.

Aparatele de gatit multifunctionale pentru bebelusi de pe site sunt eficiente si din punct de vedere energetic. Te asteptam sa descoperi colectiile noastre alaturi de scaunele de masa pentru bebelusi. Toate acestea pentru ca experienta culinara a celui mic sa fie excelenta.

Ce poti face cu un blender/mixer?

Cu un blender sau mixer se poate prepara diferite feluri de mancare.

Cum aleg blenderul pentru mancarea bebelusului?

In functie de caracteristicile acestuia si de cerintele parintelui, daca are functie de dezghetare, de tocare, de mentinere a mancarii calde, de sterilizare etc.

Care sunt cele mai bune branduri de blendere si mixere pentru copii?

Cele mai bune branduri de blendere si mixere pentru copii sunt: Babymoov, Philips Avent, Beaba