Perne pentru bebe pentru colici

(35 produse)

Perne pentru bebe pentru colici

(35 produse)

1-35 din 35 produse

Perne pentru bebe pentru colici - 35 produse cu preturi intre 12.99 lei si 80 lei

Perioada in care cei mici au colici poate da mari batai de cap parintilor si dureri bebelusilor. Plansul indelungat, tipetele si incordarea mainilor sunt doar cateva din semnele care iti arata ca cel mic este chinuit de colici. O astfel de problema apare, de obicei, in cazul sugarilor mai mici de 5 luni si se cauzeaza prin plansete dese, mai ales dupa orele de masa. Pentru ameliorarea acestei probleme, dar si pentru trecerea mai rapida peste ea, magazinul nostru online vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama larga de perne anticolici.

 

Perna anticolici - remediul pentru bebelusi

 

In momentele in care bebelusul trece prin durerile provocate de colici, orice remediu este binevenit. In aceasta categorie se incadreaza pernutele pentru colici, avand ca scop valorificarea efectului antispastic al caldurii locale. Magazinul nostru va pune la dispozitie nenumarate modele, cu dimensiuni variate si care contin cateva sute de grame de seminte de fructe. Acestea trebuie incalzite si aplicate pe burtica celui mic, fiind un bun calmant.

 

Puteti alege dintr-o sumedenie de modele, de la perne cu samburi de cirese, struguri sau alte fructe in forma rotunda, pana la cele patrate, dreptunghiulare sau de animale. Toate acestea sunt concepute pentru o experienta cat mai buna si eficienta pentru cel mic. Un astfel de produs este foarte usor de utilizat si nu produce disconfort celui mic.