Perne pentru bebe pentru colici

(40 produse)

Perne pentru bebe pentru colici

(40 produse)

1-40 din 40 produse

Perne pentru bebe pentru colici - 40 produse cu preturi intre 12.99 lei si 99 lei

Centura anticolici – pentru ca bebelusul sa creasca fara dureri

Centura anticolici este un obiect esential in primele luni de viata ale celui mic. Are rol in relaxarea bebelusului, in eliminarea gazelor, totul intamplandu-se intr-un mod natural. Cu ajutorul centurii anticolici cu samburi de cirese, poti sta linistit, pentru ca starea de bine a celui mic este asigurata.

Pe langa centurile pentru colici, gasesti in oferta noastra si perne pentru bebelusi. Ajuta-l pe cel mic sa fie sanatos si fericit cu pernutele anticolici. Ele reprezinta o alta optiune foarte folosita de parintii cu bebelusi. Pernuta anticolici cu samburi de cirese sau cu samburi de struguri este un mare ajutor in perioadele cu colici. Amelioreaza durerile si orice alt disconfort. Daca folosesti o perna termica cu samburi de cirese, avantajul caldurii care-l va relaxa pe cel mic este de nedescris. Ele calmeaza burtica dureroasa prin cresterea fluxului sangvin. In plus, elementul de caldura ofera un mare confort pentru bebelusi.

Centura colici – adjuvant in impiedicarea dezvoltarii colicilor

Centurile anticolici cu samburi de cirese si pernele pentru colici au un mare avantaj fata de alte tipuri de produse. Se cunoaste faptul ca samburii de cirese raman calzi timp indelungat, iar aceasta caldura este eliberata in organismul bebelusului treptat. De aceea sunt printre cele mai bune remedii pentru colici.

Pernele de colici termice si centurile pentru colicii bebelusilor sunt disponibile pe site-ul nostru intr-o varietate mare de forme pentru a fi cat mai interesante pentru cel mic. Atunci cand alegi lenjeria patutului sau salteaua pentru patut, adauga in cos si o astfel de perna pentru colici cu samburi de cirese, dar si o perna pentru sustinerea gatului, pentru a te asigura ca ii oferi celui mic tot confortul necesar.