Scaune auto copii

(745 produse)

Scaune auto copii

(745 produse)

Scaune Auto copii - 745 produse cu preturi intre 79 lei si 3629 lei

Scaun auto de copii - pentru siguranta copilului tau

Pentru proaspetii parinti siguranta copilului lor in orice imprejurare este o prioritate. Aici intervine nevoia de a proteja noul membru al familiei cat de mult posibil si incercarea de a preveni posibilele pericole la care pot fi supusi cei mici. De aceea este foarte importanta achizitionarea unui scaun auto pentru bebe potrivit, care sa ofere siguranta. Poti alege in functie de greutate si marime un scaun auto de 9-36 kg sau scaun auto 15-36 kg, daca il achizitionezi cand prichindelul este mai maricel. Daca inca din primele zile dupa nastere ai nevoie de un astfel de echipament, poti alege un scaun auto 0-18 kg, special conceput pentru nou-nascuti.

In cazul in care planuiti sa calatoriti mult si pe distante lungi, atunci poti alege un scaun auto isofix care poate fi detasat si atasat in pozitia corecta mai simplu si rapid.

Scaune auto de masina pentru copilul tau

Este important ca scaunele auto pentru bebe sa fie ajustate in functie de marimea copilului tau. De aceea, poti alege un model care sa permita aceste ajustari, mai ales ca cei mici cresc repede. Un aspect important este centura cu care copilul este legat de scaunul auto. Preferabil ar fi sa alegi un model cu un sistem de inchidere in 5 puncte. O alta conditie importanta este ca bebe sa fie confortabil in scaunul sau. De aceea, dupa implinirea varstei de 2 ani ar trebui sa te gandesti la achizitionarea unui inaltator auto, care va permite o pozitie confortabila a copilului tau, dar si siguranta necesara in drumurile cu masina.