Termosuri

(120 produse)

Termosuri

(120 produse)

1-60 din 120 produse

Termosuri - 120 produse cu preturi intre 41.65 lei si 221.85 lei

Termos pentru bebelusi - alegerea preferata a parintilor

Ingrijirea unui bebelus inseamna ca o buna parte din timp il vei petrece pregatind mancare pentru el. In cazul in care alaptezi, atunci lucrurile sunt mai usoare, pana vine momentul diversificarii mancarii. Daca folosesti laptele praf sau apa poti achizitiona termosuri pentru bebelusi. Acest lucru iti va oferi posibilitatea sa pregatesti mancarea pentru bebe din timp, astfel ca vei putea sa te ocupi si de alte lucruri. Magazinul nostru iti ofera o gama variata de termosuri pentru copii, atat pentru lapte praf, cat si pentru alimente. Daca iti faci griji in privinta folosirii plasticului, poti opta pentru un termos din sticla.

Avantajul acestor termosuri din inox consta in faptul ca pastreaza lichidele si alimentele la temperaturi calde pentru mult timp, astfel ca sunt ideale cand iesiti la plimbare impreuna sau mergeti intr-o excursie. Folosind un termos pentru copii va fi mult mai usoara pregatirea si hranirea bebelusului tau. Prin achizitionarea unui termos cu biberon vei putea sa-i oferi celui mic laptele direct din recipient, acest produs fiind ideal si in conditiile in care sunteti intr-un mijloc de transport cand este momentul hranirii.

Termos de copii - hrana si lichide mereu proaspete la indemana

Odata cu diversificarea mancarii apare problema transportarii mai multor alimentele in timpul unei calatorii. Astfel, pe langa biberoane, mai poti adauga in bagaj termosuri pentru mancarea de bebelusi. Poti folosi mai multe recipiente, atat pentru lapte praf, apa si ceai, cat si pentru mancare, fiind usor sa mentii o dieta diversificata chiar si cand nu sunteti acasa. Mancarea este pastrata in conditii optime si sigure, iar copilul tau se va bucura de felurile de mancare preferate.