Aspiratoare nazale electrice

(15 produse)

Aspiratoare nazale electrice

(15 produse)

1-15 din 15 produse

Aspiratoare nazale electrice - 15 produse cu preturi intre 159 lei si 690 lei

Bebelusii nu pot si nici nu stiu cum sa-si sufle nasul singuri pentru a-l desfunda, asa ca au nevoie de ajutorul parintilor in acest sens. Un aparat mic si foarte eficient, care foloseste aspiratia pentru a extrage mucusul si pentru a elibera caile nazale ale copilului, este aspiratorul nazal electric, un dispozitiv care nu ar trebui sa lipseasca niciodata unei familii.

 

Aspirator nazal electrice pentru bebelusi - Modele diferite, silentioase, usor de manevrat

 

 

Aspiratoarele nazale electrice din magazinul nostru reprezinta o solutie alternativa pentru suflarea nasului bebelusilor, ideala chiar si pentru nou-nascuti. Exista modele simple sau complexe, cu doua moduri de functionare (manuala si electrica), cu grad diferit de silentiozitate, cu design ergonomic si capac de protectie, unele dintre ele fiind dotate cu diferite melodii care relaxeaza copilul. Ele functioneaza cu baterii si pot fi utilizate in siguranta, rapid si usor, tinand cont daca modelul este sau nu adecvat varstei. Unele produse au un snur de prindere ce permite adultului sa le manevreze cat mai bine, fara riscul de a le scapa din mana. De asemenea, aspiratoarele nazale sunt fabricate din materiale de calitate superioara (plastic fara BPA, silicon), sunt certificate conform normelor de siguranta, nu pun in pericol sanatatea celui mic si pot fi curatate usor, chiar sterilizate.

 

Printre caracteristicile importante ale produselor din magazinul nostru se numara: motorul puternic ce garanteaza o aspirare eficienta, rezistenta imbunatatita la apa, greutatea redusa, prezenta la unele modele a unui acumulator reincarcabil, posibilitatea de a evacua secretiile nazale in doar 30 de secunde, oprirea automata cand nu mai este in uz pentru a economisi bateriile si pretul accesibil.

Cum se foloseste un aspirator nazal electric?

Un aspirator nazal electric se foloseste urmand instructiunile din cutie.

Cum se curata aspiratorul nazal electric?

Aspiratorul nazal electric se curata in functie de modelul acestuia si de recomandarile din cutie.

De ce alegem aspiratorul electric nazal?

Este silentios, poate functiona si pe baterii, iar unele modele au si melodii pentru calmare.