1 2

Patuturi transformabile - 50 produse cu preturi intre 569 lei si 2013 lei

Somnul este deosebit de important pentru bebelusi, mai ales in primii ani de viata, cand odihna este unul dintre cei mai importanti factori pentru o buna dezvoltare. Pentru a va ajuta copilul sa beneficieze de ore calitative de somn, alegerea patutului perfect se dovedeste a fi o adevarata provocare, mai ales cand somnul pentru nou-nascuti ocupa cea mai mare parte a timpului, intre 10 si 18 ore pe zi. Tocmai din acest motiv, venim in ajutorul proaspetilor parinti cu o gama variata de modele transformabile, care se pot utiliza cu succes pentru multi ani, fiind extrem de usor de modificat in functie de varsta, dar si de nevoile copilului.

 

Patut transformabil - o alegere de succes pentru parinti

 

In cazul in care sunteti in cautarea unui model deosebit pentru micutul vostru, acesta este alegerea perfecta. Pe langa buna functionalitate, un astfel de corp de mobilier poate ajuta la economisirea unei sume considerabile de bani, avand in vedere ca se poate folosi pe termen lung. In functie de varsta, dar mai ales de nevoile celui mic, un patut de bebe transformabil poate ajunge sa permita extinderea sa cu un birou sau chiar transformarea acestuia in canapea. In acest fel, odata cu trecerea la o alta etapa de varsta, achizitionarea unui nou astfel de produs care sa satisfaca nevoile celui mic nu se va transforma intr-o necesitate.

 

Magazinul nostru online va pune la dispozitie o gama larga de patuturi din lemn transformabile pentru copii, cu preturi incepand de la cele ieftine, care se vor plia cu usurinta pe nevoile, dar si pe dorintele prichindelului. Fie ca va avea nevoie de un spatiu de depozitare, fie de un birou, toate aceste lucruri se pot realiza cu usurinta.

 

 

Care sunt cele mai bune patuturi transformabile pentru bebelusi?

Printre alegerile de top se numara patuturile din lemn masiv, cu somiera ajustabila pe mai multe nivele de inaltime si, adesea, 3 bete detasabile in lateral, o cale de acces pentru cel mic cand va mai creste. Atentia cade, insa, pe transformarile prin care acesta poate trece, de la un pat de nou-nascut, la unul de junior. Cu cat mai multe utilizari, cu atat mai bine.

Dupa ce criterii alegi un patut transformabil pentru bebelusi?

Cele mai importante lucruri ce trebuie urmarite la alegerea unui patut transformabil sunt greutatea sustinuta (creeaza o idee cu privire la varsta pana la care poate fi folosit), dar si inaltimea patutului, din aceleasi motive. Ajustabilitatea este si ea foarte importanta.

Din ce moment este nevoie de patut transformabil pentru bebelusi?

Cele mai multe modele de patuturi transformabile incep chiar cu varsta de 0 luni, putand fi folosite apoi si ca paturi pentru juniori. In functie de nevoile fiecaruia, se pot gasi patuturi transformabile pentru toate varstele.

Ce caracteristici fac functional un patut transformabil pentru bebelusi?

Ajustabilitatea este cea mai importanta caracteristica, pentru ca ea determina durata pe care poate fi folosit patutul, de preferat, cat mai indelungata. Stabilitatea e si ea un factor cheie deoarece creste siguranta copilului in timpul somnului.

up