Patuturi transformabile

(56 produse)

Patuturi transformabile

(56 produse)

1-56 din 56 produse

Patuturi transformabile - 56 produse cu preturi intre 570.99 lei si 2671 lei

Patuturi pentru bebe transformabile - o investitie utila pe termen lung 

Majoritatea parintilor au ramas cu gandul ca exista doar un tip de patut pentru bebelus care serveste exclusiv pentru odihna copilasului. Dar lucrurile nu mai stau chiar asa. De-a lungul anilor, s-au creat tot felul de utilitati pentru cei mici, inclusiv accesorii si mobilier de lemn, care sa usureze viata parintilor prin achizitionarea acestor produse utile pe termen lung. Magazinul nostru vine in ajutorul tau cu o gama larga de mobilier pentru camera bebelusilor care se va dovedi a fi o investitie excelenta pentru foarte multi ani.

Patuturi transformabile potrivite pentru micutul tau: alege modelul preferat si bucura-te de toate beneficiile sale 

Modelele transformabile sunt de fapt patuturi pentru bebelusi 3 in 1 care servesc si functia de balansoar, comoda si birou de scris. Un produs multifunctional este o comoara la casa parintilor, pentru ca nu trebuie sa schimbi mobilierul in momentul in care cel mic va creste. Produsele din gama noastra sunt practice, au un raport calitate-pret corect, iar utilizarea lor poate fi structurata in etape: pot fi folosite drept balansoar pentru nou-nascut, iar mai apoi, acest leagan se poate bloca, astfel devenind un patut de lemn normal pentru copii. Tot de pe site poti achizitiona si salteaua potrivita.

Patuturile transformabile servesc si functia de mobilier inca din primii ani de viata. Exista posibilitatea sa se monteze o comoda pe partea dreapta si stanga unde poti depozita lucrurile celui mic. Iar atunci cand va veni vremea, acesta poate deveni un birou de scris, care il va ghida pe prichindelul tau inca din primii ani de scoala. 

Care sunt cele mai bune patuturi transformabile pentru bebelusi?

Printre alegerile de top se numara patuturile din lemn masiv, cu somiera ajustabila pe mai multe nivele de inaltime si, adesea, 3 bete detasabile in lateral, o cale de acces pentru cel mic cand va mai creste. Atentia cade, insa, pe transformarile prin care acesta poate trece, de la un pat de nou-nascut, la unul de junior. Cu cat mai multe utilizari, cu atat mai bine.

Dupa ce criterii alegi un patut transformabil pentru bebelusi?

Cele mai importante lucruri ce trebuie urmarite la alegerea unui patut transformabil sunt greutatea sustinuta (creeaza o idee cu privire la varsta pana la care poate fi folosit), dar si inaltimea patutului, din aceleasi motive. Ajustabilitatea este si ea foarte importanta.

Din ce moment este nevoie de patut transformabil pentru bebelusi?

Cele mai multe modele de patuturi transformabile incep chiar cu varsta de 0 luni, putand fi folosite apoi si ca paturi pentru juniori. In functie de nevoile fiecaruia, se pot gasi patuturi transformabile pentru toate varstele.

Ce caracteristici fac functional un patut transformabil pentru bebelusi?

Ajustabilitatea este cea mai importanta caracteristica, pentru ca ea determina durata pe care poate fi folosit patutul, de preferat, cat mai indelungata. Stabilitatea e si ea un factor cheie deoarece creste siguranta copilului in timpul somnului.