Scutece bebelusi

(358 produse)

Scutece bebelusi

(358 produse)

1-60 din 358 produse

Scutece bebelusi - 358 produse cu preturi intre 10.99 lei si 443 lei

Scutecelele pentru infasat sunt primele hainute pe care bebelusii le folosesc imediat dupa nastere. Pana cand invata sa faca la olita, aceste produse raman elemente de baza, de nelipsit din casa sau din geanta parintilor.

Starea de bine a copiilor depinde in mare masura de calitatea scutecelor, iar acest lucru obliga parintii sa descopere cele mai bune modele, in asa fel incat sa le asigure o ingrijire responsabila si corespunzatoare. In magazinul nostru exista trei tipuri de produse: scutecele de unica folosinta, scutecele textile (din finet, colorate sau uni) si pentru inot (confectionate din material special, care nu se umfla in contact cu apa).

De ce sa alegeti scutecelele pentru bebelusi de la magazinul nostru

Ingrijirea bebelusilor se poate face mult mai usor cu ajutorul scutecelor din magazinul nostru, din mai multe motive. Aici exista produse fabricate de producatori renumiti in domeniu pentru calitate, rezistenta si un design modern. De asemenea, scutecelele sunt disponibile pe categorii de varsta si greutate, iar pachetele pot fi mai mici, sub 30 de bucati, intre 30-60, 61-90, 91-120 sau mai mari, ajungand la 120+. Un sfat important pentru parintii care vor sa achizitioneze aceste produse este acela ca masura scutecului trebuie sa se potriveasca greutatii bebelusului.

Preturile scutecelor de unica folosinta, a celor textile sau a celor destinate inotului sunt accesibile pentru orice buget. Comandati de la noi produsele destinate igienei corespunzatoare a bebelusului si scutecele din finet colorat, destinate infasatului, astfel veti avea garantia ca sanatatea micutului nu va avea de suferit!