Igiena orala

Igiena orala - produse de calitate

(31 produse)

Igiena orala

Igiena orala - produse de calitate

(31 produse)

1-31 din 31 produse

Igiena orala - 31 produse cu preturi intre 39 lei si 279 lei

Igiena orala - Alege ce iti place si ti se potriveste

Igiena orala – un mod sanatos de a te bucura de viata

O buna sanatate orala te ajuta mult sa te bucuri de viata. Iti permite sa vorbesti fara jena, sa mananci orice aliment si sa-ti arati expresiile faciale fara rusine – in special zambetul care transmite multe emotii pozitive. Daca iti formezi ritualuri de ingrijire personala si iti protejezi sanatatea orala prin adoptarea unor practici de igiena orala potrivite, ai toate sansele sa te bucuri de dantura ta intreaga viata. Acelasi lucru este valabil si pentru copiii tai.

Pentru a mentine dintii sanatosi este important sa indepartezi placa dentara. Acumularea ei poate provoca, de multe ori, carii si probleme cu gingiile. Chiar si in cazul dintilor cu obturatii placa dentara poate fi periculoasa. Aceasta se poate depune sub obturatie. Mai mult, in cazurile de gingivita, ea poate ataca radacina dintelui.

Toate acestea sunt aspect importante pe care trebuie sa le cunosti pentru a le putea preveni. Periajul de doua ori pe zi este recomandarea tuturor stomatologilor. Aici vei gasi o varietate de modele de periute. Folosirea atei dentare si a apei de gura formeaza un pachet de igiena dentara corespunzator. 

Igiena dentara este obligatorie pentru mentinerea sanatatii dintilor

Pentru ca igiena dentara este un aspect esential, site-ul babyneeds.ro iti vine in ajutor. Aici vei gasi periute de dinti manuale sau electrice cu o putere de pana la 96000 vibratii pe minut care sa iti usureze procesul de igiena a dintilor.

Pe langa aceste produse de igiena orala, vei descoperi colectia de dusuri bucale menite sa completeze perfect intrega igiena bucala. Tine la sanatatea dintilor tai si alege sa te poti bucura de o viata frumoasa, plina de zambete.