Masinute electrice copii

(67 produse)

Masinute electrice copii

(67 produse)

1-60 din 67 produse

Masinute electrice copii - 67 produse cu preturi intre 545 lei si 8867.88 lei

Masinute electrice pentru copii, cu telecomanda si roti de cauciuc

Cand sunt mici, copiii se plictisesc repede de jucariile pe care le au. Daca inainte pe cel mic il entuziasmau puzzle-urile, seturile de constructii si cuburi sau jucariile de plus, iar acum nici nu le mai acorda atentie, inseamna ca este momentul sa te uiti dupa o masinuta electrica pentru copii. Ofera-i prima sa masina reala pe care o poate conduce oriunde in exteriorul casei si pe care tu o poti controla, in caz de nevoie, cu ajutorul unei telecomenzi.

In magazinul nostru vei gasi o multime de modele si branduri diferite, fiecare cu cate o culoare inedita si cu caracteristici specifice. Ele au panouri muzicale, roti din cauciuc, siglele unor branduri renumite, ca de exemplu Mercedes Benz, Jeep, Polaris Ranger, iar culorile lor sunt unele care cu siguranta vor atrage privirile tuturor copiilor: rosu, galben, verde, negru sau albastru.

Masini electrice pentru copiii de pana in 6 ani, cu doua locuri si panou muzical

Orice copilas se poate bucura de masina sa reala inca de cand are 1 an si pana cand implineste 5 ani sau 6. Modelele de la Babyneeds.ro sunt impartite pe categorii de varsta, intre 1 si 4 ani, dar si intre 3 si 6 ani, fiecare reprezentand modele sigure pentru copilul tau, asa cum ar trebui sa fie orice jucarie interactiva.

Produsele din aceasta categorie sunt cu un singur loc sau cu doua locuri, in functie de modelul ales. De asemenea, bateriile sunt reincarcabile de 24v si 12v, au panouri muzicale MP3 si mufa USB, centuri de siguranta, oglinzi laterale si comutator inainte-inapoi. Pentru siguranta bebelusului, este important sa il supraveghezi in totalitate atunci cand acesta este in interiorul masinii electrice.