Patuturi din lemn cu sistem de leganare - 22 produse cu preturi intre 479 lei si 1000 lei

Un somn odihnitor si linistitor este important atat pentru bebelus, cat si pentru parinti, iar pentru a beneficia de acest lucru, alegerea patutului perfect este un pas foarte important. Aceasta se dovedeste, de cele mai multe ori, a fi mult mai grea decat pare. Pornind de la sigurantan si ajungand la confort si pozitia corpului, toate acestea sunt aspecte esentiale, care nu trebuie neglijate. Modelele cu sistem de leganare au ajuns in topul preferintelor, iar magazinul nostru online dispune de o gama variata de produse potrivite pentru orice tip de buzunar.

 

Patut cu sistem de leganare - momente de liniste oferite de magazinul nostru online

 

Atractia centrala a camerei celui mic este reprezentata de pat, iar tocmai din acest motiv, alegerea acestuia se dovedeste a fi o adevarata provocare pentru parinti. Pornind de la spatiul de depozitare, dimensiunea si materialul din care acesta este confectionat, toate aceste caracteristici va vor ghida alegerea. Un model cu sistem de leganare automat este varianta perfecta pentru orele de odihna ale celui mic, fiind o placere atat pentru acesta, cat si pentru parinti.

 

Magazinul nostru online va pune la dispozitie patuturi pentru bebe cu sistem de leganare usor de montat in orice tip de camera, cu sistem de balansare ce poate fi blocat si cu margini rotunjite, potrivite pentru evitarea posibilelor accidentari. Pe langa aceste lucruri, sunt moderne si foarte usor de intretinut.

 

 

up