Prosopele si halate

(343 produse)

Prosopele si halate

(343 produse)

1-60 din 343 produse

Prosopele si halate - 343 produse cu preturi intre 19 lei si 439 lei

Dupa o baita calda si relaxanta, senzatia ca este invaluit in cel mai frumos si moale prosop pentru bebe este unica, poate comparabila doar cu imbratisarea calda si afectuoasa a mamei. Prosoapele si halatele de baie pentru copii, mai ales cele din bumbac organic, nu trebuie sa lipseasca din accesoriile micutilor. Magazinul nostru acorda o importanta sporita materialelor din care sunt confectionate prosoapele si halatele pentru bebe, deoarece pielea sensibila a micutilor are nevoie de cea mai delicata atingere.

 

Prosoapele si halatele pentru bebelusi – rasfatul binemeritat pentru cea mai fina piele din lume

 

Din grija si responsabilitate pentru starea de bine a prichindeilor, magazinul nostru va ofera modele variate de prosoape de baie pentru bebelusi. Acestea au marimi si culori diverse, insa pot fi alese si functie de alte criterii, cum ar fi: cu sau fara gluga, din bumbac organic sau alte materiale, cu sau fara diverse imprimeuri. Este important de stiut ca aceste elemente sunt gingase cu pielea, astfel incat sa nu irite sau sa deranjeze in vreun fel.

 

Pentru ca senzatia de cald si atingerea catifelata sa reziste vreme indelungata, dupa baie, il puteti imbraca pe cel mic cu un halat din bumbac. Cel prevazut cu gluga, protejandu-l perfect chiar si de cei mai mici curenti de aer, acest produs trebuie pus si el pe lista de cumparaturi, alaturi de prosopelele pentru bebelusi. In oferta noastra, puteti gasi multiple variante din care puteti alege, preturile fiind accesibile.